Z môjho pohľadu si omnoho agresívnejší ty, viz. urážky na moju rodinu, ak by si toto povedal svojim rodičom uvidíš čo by sa stalo. Si len troska a ty si myslíš že si frajer keď niekomu do rodiny nadávaš ale niesi. Si len trápny šašek
Z môjho pohľadu si omnoho agresívnejší ty, viz. urážky na moju rodinu, ak by si toto povedal svojim rodičom uvidíš čo by sa stalo. Si len troska a ty si myslíš že si frajer keď niekomu do rodiny nadávaš ale niesi. Si len trápny šašek
Neštvi ma kyde
Navyše to čo tobiagamesyt napísal je celkom logické a vysvetľuje tvoje ego a chovanie
Neštvi ma kyde
BrawlCraftMC:
Navyše to čo tobiagamesyt napísal je celkom logické a vysvetľuje tvoje ego a chovanie
Lol je to tvoj kamoš, ak sa spýtaš mojich kamošov tak tiež budú tvrdiť opak. To je typické.
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O
KingMasterSK:
Lol je to tvoj kamoš, ak sa spýtaš mojich kamošov tak tiež budú tvrdiť opak. To je typické.
Pre tvoje prekvapenie to môj kamoš nieje
Neštvi ma kyde
BrawlCraftMC:
Boa ty si niečo horšie ako šašo, si Slovák tak nepíš češky a bolo to práve lebo si rozmaznané decko, a viac sa prosím k tomuto nevyjadruj kedže to nemá byť hádka ale petícia, tak nevyvolávaj hádky :)
BrawlCraftMC:
Pre tvoje prekvapenie to môj kamoš nieje
Ale je.
Ja po tobě nechci abys to rozbalil, aspoň jeden z nás to umí.
Mě si ani nevšímejte.
KingMasterSK:
Boa ty si niečo horšie ako šašo, si Slovák tak nepíš češky a bolo to práve lebo si rozmaznané decko, a viac sa prosím k tomuto nevyjadruj kedže to nemá byť hádka ale petícia, tak nevyvolávaj hádky :)
Človeče ak urážaš moju rodinu mal by si sa ísť liečiť na psychiatrické oddelenie
Neštvi ma kyde
A tohohle typka vůbec neznám
Mě si ani nevšímejte.
KingMasterSK:
Ale je.
Nieje, len ho podporujem
Neštvi ma kyde