Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Peparak odíď z AT! A.k.a nikto ťa tu nechce!
Článek napsal KingMasterSK

Azrealix:

Rozhodně tu nehraješ déle než já, takže se trošku klidni chlapáku. :)

Hrám tu od marca 2020

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

ona to ale nenapísala mne

Napísala to tebe pretože ty si začal písať nech idem na psychiatrické oddelenie takže nezahováraj :DDD

Před 4 lety

Jesus z tohto sa dá spraviť aj knižka XDDDDDDDDDDD

Před 4 lety
KingMasterSK:

Napísala to tebe pretože ty si začal písať nech idem na psychiatrické oddelenie takže nezahováraj :DDD

Musím ťa vyviesť z omylu mne to nenapísala :) Bohužial. Navyše ako prvý si začal s psychiatriou takže v tomto prípade nezahováraj ty

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

Hrám tu od marca 2020

I tak tu nehráš dlhšie než on

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

Heh nie. Od nej viem že mne to nenapísala

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

Spravím súťaž kdo spraviť tohto článku knižku tak vyhráva súťaž a dostane dobrý pocit 

Před 4 lety

Jako sorry, ale proč mu to píšeš? To, že nesnášíš z neznámého důvodu Pepu a navážíš se do jeho rodiny, tak to neznamená že budeš urážet rodinu někomu, koho neznáš osobně, ale jenom přes hru je dost smutný... Nikdy nevíš, co se děje na druhé straně, protože před nedávnem mi z důvodu neustálého zabíjení v /warp pvp na Survivalu napsal nejmenovaný hráč, ať mi chcípne matka na rakovinu a to nevěděl, že moje matka tu rakovinu doopravdy má... Do teď se mi neustále omlouvá, ale to co napsal se neodpouští jen tak... A právě z toho důvodu ti doporučuji se nad sebou zamyslet co si napsal, popř. odebrat tento příspěvek z fóra a už nikdy nikomu nepsat něco, co by ho mohlo urazit, obzvlášť když toho člověka vůbec neznáš a nevíš, jak žije...

x 1
Před 4 lety

BRAWLCRAFTMC a já tu hrám od Decembra 2019 a rieši to niekdo? Nie tak Proč tu riešite kdo od kedy začal :D

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

Musím ťa vyviesť z omylu mne to nenapísala :) Bohužial. Navyše ako prvý si začal s psychiatriou takže v tomto prípade nezahováraj ty

Začal si tu s tým ty bohužial tak ma z omylu vyviesť nemôžeš :)

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety