Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Peparak odíď z AT! A.k.a nikto ťa tu nechce!
Článek napsal KingMasterSK

tobiagamesyt:

Upřímně, na jednu stranu mě zajímá jeho reakce na tyto zprávy, ale na druhou stranu chci aby na nic tady už nereagoval, protože z jeho reakcí nic nevede.

asi tak

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
tobiagamesyt:

Takhle funguje jeho mysl. Povím ti pohádku:

Příběh KingMasteraSK

Jednou si KingMasterSK řekl: "Koupím si rank, ať jsem cool a ať mě každý poslouchá". Pak se mě zeptal, jestli může do FIZIcrew. Já jsem mu řekl, že ne, poněvadž nesplňoval požadavky. Pak si dal nick s prefixem FIZIcrew, s čímž se moc dělat nedá, ale co jsem udělat mohl, a udělal, bylo to, že jsem mu dal doživotní blacklist z FIZIcrew. A to se očividně dotklo jeho ega. Řekl, že do FIZIcrew ho pozval nejmenovaný kamarád (který ani ve FIZIcrew není) a říkal, že má logy. Když jsem mu řekl, ať mi logy pošle, řekl že nemá potřebu se k tomu vyjadřovat. Tak si udělal vlastní crew a jeho denní náplň je, že se připojí a stiskne TAB a za to napíše L.

Agh. Twl ja tu hrajem dlhšie než vy všetci dokopy :DDD A tú nadavku som nezmazal lol. A ban nedostanem :)

A tvoja crew je špína. Sám si mi napísal či chcem do fizicrew, ja som napísal ok, a spýtal som sa legendi, či si môžem dať nick. On napísal áno, a ty ako špinavec veríš jemu a preto si taký angry :) Ale on mi to fakt napísal a ty veríš iba jemu.

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

asi tak

Tú nadávku som nezmazal a ty si si začal urážať :)))))))

Před 4 lety

A to som nenapísal navyšuješ si ego? Napísal som že neviem ako unzipnúť súbor .gz lebo som vtedy nemal winrar :)

Před 4 lety

https://ctrlv.cz/baxl

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

Agh. Twl ja tu hrajem dlhšie než vy všetci dokopy :DDD A tú nadavku som nezmazal lol. A ban nedostanem :)

A tvoja crew je špína. Sám si mi napísal či chcem do fizicrew, ja som napísal ok, a spýtal som sa legendi, či si môžem dať nick. On napísal áno, a ty ako špinavec veríš jemu a preto si taký angry :) Ale on mi to fakt napísal a ty veríš iba jemu.

Teraz prekrúcaš jeho slová aby si ty nevyzeral ako ten.. :)))

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

On že je angry? Pozri sa čo si práve napísal ty

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

https://ctrlv.cz/baxl

Ano to som napísal. Ale neviem o tom že by som to dával preč...

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

Teraz prekrúcaš jeho slová aby si ty nevyzeral ako ten.. :)))

Lenže to skôr on prekrúcal slová. Fakt to tak bolo a on si myslí že klamem, lebo legenda mu napísal že on mi to nepísal :)

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

On že je angry? Pozri sa čo si práve napísal ty

Nemyslím na tomto fórku. On je na mňa angry presnejšie v hre keď ma stretne.

Před 4 lety