Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Peparak odíď z AT! A.k.a nikto ťa tu nechce!
Článek napsal KingMasterSK

BrawlCraftMC:

😂 tak ty si riadný... radšej nepíšem čo

Dopoviem to. Tak ty si riadny frajer. A ty si vypatlanec bro :)

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety

@KingMasterSK, můžu se zeptat k čemu jsi založil tento Thread? Absolutně nerozumím tomu co zde píšeš. Místo toho aby jsi si prosazoval svůj názor, tak jen urážíš ostatní. Když ti někdo řekne vlastní názor na tvůj přispěvek ihned mu to vrátíš v nadávkách do jeho rodiny. Chlapáku, děláš si ostudu. :)

x 2
Před 4 lety
Azrealix:

@KingMasterSK, můžu se zeptat k čemu jsi založil tento Thread? Absolutně nerozumím tomu co zde píšeš. Místo toho aby jsi si prosazoval svůj názor, tak jen urážíš ostatní. Když ti někdo řekne vlastní názor na tvůj přispěvek ihned mu to vrátíš v nadávkách do jeho rodiny. Chlapáku, děláš si ostudu. :)

Boa chápem že sa zastávaš svojho kamoša, ale môžeš to spraviť lepšie :) Slúži na to, aby peparak odišiel z AT, A ten kyd brawlcraftmc sa začal navážať do mňa, tak si to skontroluj poriadne a on si začal :) Začal mi nadávať sám. Sám sa ponižuješ lebo si ani nič neprečítaš :D

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety

@KingMasterSK Na TE nemám kamarády, takže těžko se budu zastávat kamaráda. :kekW: A neponižuji se, nezakládám totiž Thready bez hlavy. 

x 2
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

azrealix neasi neasi nadávku do mojej rodiny radšej zmazal lebo by dostal ban ale aj dostane

x 1 x 1

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
Azrealix:

@KingMasterSK, místo toho aby jsi si prosazoval svůj názor, tak jen urážíš ostatní. Chlapáku, děláš si ostudu. :)

Takhle funguje jeho mysl. Povím ti pohádku:

Příběh KingMasteraSK

Jednou si KingMasterSK řekl: "Koupím si rank, ať jsem cool a ať mě každý poslouchá". Pak se mě zeptal, jestli může do FIZIcrew. Já jsem mu řekl, že ne, poněvadž nesplňoval požadavky. Pak si dal nick s prefixem FIZIcrew, s čímž se moc dělat nedá, ale co jsem udělat mohl, a udělal, bylo to, že jsem mu dal doživotní blacklist z FIZIcrew. A to se očividně dotklo jeho ega. Řekl, že do FIZIcrew ho pozval nejmenovaný kamarád (který ani ve FIZIcrew není) a říkal, že má logy. Když jsem mu řekl, ať mi logy pošle, řekl že nemá potřebu se k tomu vyjadřovat. Tak si udělal vlastní crew a jeho denní náplň je, že se připojí a stiskne TAB a za to napíše L.

Mě si ani nevšímejte.

Před 4 lety
tobiagamesyt:

Takhle funguje jeho mysl. Povím ti pohádku:

Příběh KingMasteraSK

Jednou si KingMasterSK řekl: "Koupím si rank, ať jsem cool a ať mě každý poslouchá". Pak se mě zeptal, jestli může do FIZIcrew. Já jsem mu řekl, že ne, poněvadž nesplňoval požadavky. Pak si dal nick s prefixem FIZIcrew, s čímž se moc dělat nedá, ale co jsem udělat mohl, a udělal, bylo to, že jsem mu dal doživotní blacklist z FIZIcrew. A to se očividně dotklo jeho ega. Řekl, že do FIZIcrew ho pozval nejmenovaný kamarád (který ani ve FIZIcrew není) a říkal, že má logy. Když jsem mu řekl, ať mi logy pošle, řekl že nemá potřebu se k tomu vyjadřovat. Tak si udělal vlastní crew a jeho denní náplň je, že se připojí a stiskne TAB a za to napíše L.

jn je to bezcenný... ach

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

že mu to už nepřijde trapný ngl :D

x 2
Před 4 lety
lampicka456:

že mu to už nepřijde trapný ngl :D

lampi true, je jak hertsek 2.0

x 1

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

Upřímně, na jednu stranu mě zajímá jeho reakce na tyto zprávy, ale na druhou stranu chci aby na nic tady už nereagoval, protože z jeho reakcí nic nevede.

Mě si ani nevšímejte.

Před 4 lety