BrawlCraftMC:
tak ty si riadný... radšej nepíšem čo
Dopoviem to. Tak ty si riadny frajer. A ty si vypatlanec bro :)
BrawlCraftMC:
tak ty si riadný... radšej nepíšem čo
Dopoviem to. Tak ty si riadny frajer. A ty si vypatlanec bro :)
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O
@KingMasterSK, můžu se zeptat k čemu jsi založil tento Thread? Absolutně nerozumím tomu co zde píšeš. Místo toho aby jsi si prosazoval svůj názor, tak jen urážíš ostatní. Když ti někdo řekne vlastní názor na tvůj přispěvek ihned mu to vrátíš v nadávkách do jeho rodiny. Chlapáku, děláš si ostudu. :)
Azrealix:
@KingMasterSK, můžu se zeptat k čemu jsi založil tento Thread? Absolutně nerozumím tomu co zde píšeš. Místo toho aby jsi si prosazoval svůj názor, tak jen urážíš ostatní. Když ti někdo řekne vlastní názor na tvůj přispěvek ihned mu to vrátíš v nadávkách do jeho rodiny. Chlapáku, děláš si ostudu. :)
Boa chápem že sa zastávaš svojho kamoša, ale môžeš to spraviť lepšie :) Slúži na to, aby peparak odišiel z AT, A ten kyd brawlcraftmc sa začal navážať do mňa, tak si to skontroluj poriadne a on si začal :) Začal mi nadávať sám. Sám sa ponižuješ lebo si ani nič neprečítaš :D
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O
@KingMasterSK Na TE nemám kamarády, takže těžko se budu zastávat kamaráda. :kekW: A neponižuji se, nezakládám totiž Thready bez hlavy.
azrealix neasi neasi nadávku do mojej rodiny radšej zmazal lebo by dostal ban ale aj dostane
Neštvi ma kyde
Azrealix:
@KingMasterSK, místo toho aby jsi si prosazoval svůj názor, tak jen urážíš ostatní. Chlapáku, děláš si ostudu. :)
Takhle funguje jeho mysl. Povím ti pohádku:
Příběh KingMasteraSK
Jednou si KingMasterSK řekl: "Koupím si rank, ať jsem cool a ať mě každý poslouchá". Pak se mě zeptal, jestli může do FIZIcrew. Já jsem mu řekl, že ne, poněvadž nesplňoval požadavky. Pak si dal nick s prefixem FIZIcrew, s čímž se moc dělat nedá, ale co jsem udělat mohl, a udělal, bylo to, že jsem mu dal doživotní blacklist z FIZIcrew. A to se očividně dotklo jeho ega. Řekl, že do FIZIcrew ho pozval nejmenovaný kamarád (který ani ve FIZIcrew není) a říkal, že má logy. Když jsem mu řekl, ať mi logy pošle, řekl že nemá potřebu se k tomu vyjadřovat. Tak si udělal vlastní crew a jeho denní náplň je, že se připojí a stiskne TAB a za to napíše L.
Mě si ani nevšímejte.
tobiagamesyt:
Takhle funguje jeho mysl. Povím ti pohádku:
Příběh KingMasteraSK
Jednou si KingMasterSK řekl: "Koupím si rank, ať jsem cool a ať mě každý poslouchá". Pak se mě zeptal, jestli může do FIZIcrew. Já jsem mu řekl, že ne, poněvadž nesplňoval požadavky. Pak si dal nick s prefixem FIZIcrew, s čímž se moc dělat nedá, ale co jsem udělat mohl, a udělal, bylo to, že jsem mu dal doživotní blacklist z FIZIcrew. A to se očividně dotklo jeho ega. Řekl, že do FIZIcrew ho pozval nejmenovaný kamarád (který ani ve FIZIcrew není) a říkal, že má logy. Když jsem mu řekl, ať mi logy pošle, řekl že nemá potřebu se k tomu vyjadřovat. Tak si udělal vlastní crew a jeho denní náplň je, že se připojí a stiskne TAB a za to napíše L.
jn je to bezcenný... ach
Neštvi ma kyde
že mu to už nepřijde trapný ngl :D
Upřímně, na jednu stranu mě zajímá jeho reakce na tyto zprávy, ale na druhou stranu chci aby na nic tady už nereagoval, protože z jeho reakcí nic nevede.
Mě si ani nevšímejte.