Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Peparak odíď z AT! A.k.a nikto ťa tu nechce!
Článek napsal KingMasterSK

BrawlCraftMC:

jn keby nenapísal takú kravinu petíciu na jeho odchod, tak ho nemusel "zrektiť" bývalý mod, súčasný mod, a ostatní

Ik s tebou nevyhrá hádku nikto lebo si vypatlaný kido a už fakt na teba nemám nervy. Jasne že ťa tvoji kamoši ochránia, ale potom sa ani nedivím že sú taký vypatlaný ako ty .-.

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety
21Phx_LiveGame:

Ty si asi myslíš, že podpisy něco změní, a koho asi budou zajímat podpisy pro odchod PepaRaka? Pepu? Majitele, kteří ho na místo Hl. Helpera dostali? Z těch zpráv, co si tady napsal, tak by se z nich dokázal poskládat perma ban... A jestli je ti to jedno, protože si napsal co si napsat chtěl, nebo že jenom sbíráš podpisy, tak odejdi a neřeš to ne? 

lepšie by som to ani ja nenapísal

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

Tak to si teda na omyle nechceli ho "majitelia" ale len zort ho chcel :) Leyji chcela satana ako hl helpera

Před 4 lety
SillverUzivamSiPermu:

Tak to si teda na omyle nechceli ho "majitelia" ale len zort ho chcel :) Leyji chcela satana ako hl helpera

Satanista by som chcel H.Helpera aj ja. ZorT ho zobral asi iba preto, že má cez 40 rokov abo koľko.

Před 4 lety

Pepa má cez 30

Před 4 lety
SillverUzivamSiPermu:

Pepa má cez 30

Aha tak prepáč pomýlil som sa, ale to nemení nič na tom, že satanist by bol 999999x lepší helper ako pepa a Ethxrnity tiež.

Před 4 lety

Najlepší helper team čo tu kedy účinkoval na tomto servere bol Rejza a Satan spolu <3 na ten helper team nikdy nezabudnem :'(

Před 4 lety
KingMasterSK:

Ik s tebou nevyhrá hádku nikto lebo si vypatlaný kido a už fakt na teba nemám nervy. Jasne že ťa tvoji kamoši ochránia, ale potom sa ani nedivím že sú taký vypatlaný ako ty .-.

opäť upozorňujem na fakt že väčšina čo ma tu podporovala alebo podporuje niesu moji kamoši

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
SillverUzivamSiPermu:

Najlepší helper team čo tu kedy účinkoval na tomto servere bol Rejza a Satan spolu <3 na ten helper team nikdy nezabudnem :'(

Rejzu nwm nepoznám ale niečo sa mi vybavuje a satan stále helper je ale škoda že není Hl.

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

opäť upozorňujem na fakt že väčšina čo ma tu podporovala alebo podporuje niesu moji kamoši

Sú...

Před 4 lety