Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Peparak odíď z AT! A.k.a nikto ťa tu nechce!
Článek napsal KingMasterSK

KingMasterSK:

Dx Forever bol lepší hlavák jak PEPA :) A keď ma tu nikto nedrží ja rád odídem na Váš konkurenční server lebo je to dobrý server :) Ako chcete. Takto si vážite hráčov. A Fremr ty si Mod na hovno. človek má problém lebo fakt som ten chat videl a nekecám, a ty mi dáš ban. Ani si mi ho nepomohol vyriešiť Mod má pomáhať nie práveže robiť toto. Ja by som mal byť skoro posledný kto by sa mal ktomu vyjadrovať? Keď ja by som mal byť skoro posledný, tak ty s tím vypatlaním brawlom.

1) Je to vec názoru, nemôžeš to prehlasovať ako niečo pravdivé. 2) choď si, je to tvoja voľba bez teba a tvojho vyplakávania aby pepa odišiel, tu bude lepšie :) 3) Ak by si nevážili hráčov, nerobili by svoju prácu chlapče 4) Áno si posledný kto by sa mal vyjadrovať. Vyhrávaš prvú cenu... za gramaticky zle napísanú urážku "vy**tlaním"

Neštvi ma kyde

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety
KingMasterSK:

Lenže väčšina ľudí podľa mňa by si zaslúžilo unban,,, pepa ani neschváli unban človekovi čo už má ban 2 roky a poučil sa xDD Všetko zamietnuté. Keď sa vrátite do éry iných veľkých helperov, tak bolo to tak ako malo byť. Boli tam aj schválené. A vy teraz neschvalíte unban nikomu, iba ak by dostal ban neprávom a to robí iba Leyji,lebo som nevidel príspevok kde niekde pepa dal unban človeku ktorý ho dostal neprávom...

2 roky ani server neexistuje šašku šaškovský. Áno všetko zamietnuté a tak to má byť. Ak by nebola jediná zamietnutá... to by bol pravý horror. Aká je podľa teba éra veľkých helperov? Myslíš bugera ethxrnityho alebo koho??? To je dobrá cesta... na liečenie. 

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

XDDDDDDDDDDDD TEBE asi treslo v bedne človeče na psychiatriu. JA SOM útočil? Ty si ho furt provokoval :) Ty to nemáš v hlave poriadku lebo si vypatlaný kido.

Gratulujem za najviac bezcenné urážky a "rekty" ak sa teda tie tvoje šaškovské výlevý vôbec dajú nazvať rektami. Ak berieš za provokáciu nahlásenie a vysvetľovanie že ban bude mať právom tak áno. Kid si momentálne s tvojím drzým chovaním ty, skús toto povedať do očí svojím rodičom a zrúbu ťa, za to ti ručím. Skôr ty to nemáš v hlave v poriadku 

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

A tu prácu by som robil dobrovoľne aj ja. 50 hráčov dostane ban neprávom a pepa :

Zdravím, ban se zamíta z dúvodu banu udeleným anticheatem.

Váš anticheat asi nefunguje ako má a viete prečo?

Lebo je to zemiak napichnutý na USB (možno aj jacket) kable ale viete že zemiak treba aj čistiť než ho idete jesť? A 1. dňa vás zemiak skratoval, a zhorela Vám ústredňa zemiakových káblov.

Niečo lepšie nemáš? Namiesto robenia si z kvalitného serveru srandu. Máš ako tak divné predstavy o tom ako servery a anticheat fungujú :) Sám by si lepší server spraviť nedokázal tak sa prosím neozývaj, len sa strápnuješ.

Neštvi ma kyde

Čau, jen bych podotknul. Absolutně nevím kdo psal, že Ethxrnity byl k ničemu helper atd. Tento helper "byl jediný spravedlivý" a ano udělal to co udělal a víte vůbec co udělal, když ho tu komentujete vašimi slovami? Uvědomujete si, že TE by nebyl tam kde je, bez lidí co byli v admin teamu? A ano @Fremr, pokud dostanu ban neprávem od Anticheatu taky mi bude unban zamítnut? Respektuji každého z admin teamu a tento Thread je opravdu zbytečný. Díky za přečtení. cscscs

Zdravím, hneď ako som videl tento príspevok ihneď som musel napísať :D A čo sa tyče AT trenendu ten proste už nezmeníš ostane taký aký je pepa zničí komunitu a pak zort uvidí akú chybu spravil že ho vybral... Kašli na trenend je to úbohý server a už sa nikdy nezmení... A čo sa týka toho podpisu tak sa podpisujem :D

- __Sillver__

Před 4 lety

Peparak je sice prisny helper a zamita vsechno, k cemu nejsou jednoznacny dukazy, nedava si s tim tolik casu jako treba Leyji, to je pravda. Dal mi uz asi 3 perma bany a 2 perma IP, to je taky pravda, ale i tak bych rekl, ze svoji praci dela docela dobre a aktivne, neflaka se tu jako vetsina predchozich clenu AT. Dokud tu nebyl Peparak, bylo az smesne jednoduche obchazet ban, zneuzivat multi acc a cheatovat (a ze ja dobre vim jak snadne to bylo :), ted uz je na serveru docela klid a poradek. Kdyz neco zamitne, ma proto duvod, neni to jen proto, ze by se mu to nechtelo resit.

Vesele si obcházím a obcházet budu :)

Před 4 lety
FidooCZ:

Peparak je sice prisny helper a zamita vsechno, k cemu nejsou jednoznacny dukazy, nedava si s tim tolik casu jako treba Leyji, to je pravda. Dal mi uz asi 3 perma bany a 2 perma IP, to je taky pravda, ale i tak bych rekl, ze svoji praci dela docela dobre a aktivne, neflaka se tu jako vetsina predchozich clenu AT. Dokud tu nebyl Peparak, bylo az smesne jednoduche obchazet ban, zneuzivat multi acc a cheatovat (a ze ja dobre vim jak snadne to bylo :), ted uz je na serveru docela klid a poradek. Kdyz neco zamitne, ma proto duvod, neni to jen proto, ze by se mu to nechtelo resit.

Presne

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

Cheatovat a obchádzať bany sa stále dá :D

Před 4 lety
SillverUzivamSiPermu:

Cheatovat a obchádzať bany sa stále dá :D

dá, ale dostaneš ip ban si už nahlásený :)

Neštvi ma kyde

Před 4 lety