Si myslíš že si niečo viac ale pritom si len obyčajná troska :) som na TE už cez rok takže viem ako to tam chodí :) Tam buď ticho kyde
Si myslíš že si niečo viac ale pritom si len obyčajná troska :) som na TE už cez rok takže viem ako to tam chodí :) Tam buď ticho kyde
SillverUzivamSiPermu:
Tvoj post svedčí o tvojom IQ a tvoja gramatika je horšia než má škôlkar. A ja som na TE dlhšie ako rixboo tak si nezačínaj. Som tu dlhšie ako ty. Ty si obyčajná troska možno aj troska z trosky :)
Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.
Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O
Ahoj to som nemyslel na teba ale na BrawlCraftMC :)
Aha ok všimol som si až teraz :D Ospravedlňujem sa Ti a máš pravdu brawlcraft je troska
a ešte pokial nevieš tak slovo "kyd" sa takto na TE píše :) pokiaľ o tom nevieš tak to znamená že tu neni si dlhšie :)
ok chápem každý sa može pomýliť :D
BrawlCraftMC:
Gratulujem za najviac bezcenné urážky a "rekty" ak sa teda tie tvoje šaškovské výlevý vôbec dajú nazvať rektami. Ak berieš za provokáciu nahlásenie a vysvetľovanie že ban bude mať právom tak áno. Kid si momentálne s tvojím drzým chovaním ty, skús toto povedať do očí svojím rodičom a zrúbu ťa, za to ti ručím. Skôr ty to nemáš v hlave v poriadku
Boa tvoja mama to nemá v hlave poriadku a nevyjadruj sa k tomuto tématu jasne že tvojmu kamošovi nadržiavaš lebo to je tvoj kamoš ale tvoj kamoš je hlupák PEPA čo to nemá v hlave poriadku a ty to isté. A taký server by som spravil ak by som mal dobrý hosting :) Kľudne sa prihlásim tak za 2 roky do AT na qčku a uvidíš :)
a tiež sorry :D ale nejako mi nefunguje "Citace" :D
SillverUzivamSiPermu:
a ešte pokial nevieš tak slovo "kyd" sa takto na TE píše :) pokiaľ o tom nevieš tak to znamená že tu neni si dlhšie :)
Som tu dlhšie od marca 2020, akurát som tu mal dlhú pauzu vieš? Od mája 2020 do januára 2021 takže takmer rok som mal pauzu preto neviem :D.
ahá :D tak prepáč :D