Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Peparak odíď z AT! A.k.a nikto ťa tu nechce!
Článek napsal KingMasterSK

BrawlCraftMC:

Človeče ak urážaš moju rodinu mal by si sa ísť liečiť na psychiatrické oddelenie

Ty by si mal isť na psychiatrické oddelenie na dlhšie :) Ty si si začal urážať, tak si sa zrektil sám CONGRATULIONS Bro

a už sa nevyjadruj nikoho nezaujíma tvoj názor lol.

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety
KingMasterSK:

Ty by si mal isť na psychiatrické oddelenie na dlhšie :) Ty si si začal urážať, tak si sa zrektil sám CONGRATULIONS Bro

a už sa nevyjadruj nikoho nezaujíma tvoj názor lol.

Myslíš že tvoj áno? Ak si to myslíš tak to nemáš v hlave celkom zrovnané

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
BrawlCraftMC:

Myslíš že tvoj áno? Ak si to myslíš tak to nemáš v hlave celkom zrovnané

BOA NEHOVOR O SEBE KIDO

Před 4 lety
KingMasterSK:

BOA NEHOVOR O SEBE KIDO

Tak takýto "rekt" je už dávno nepoužívaný a kido si momentálne ty ak porovnáš môj štýl vyjadrovania s tvojím, dojde to každému

Neštvi ma kyde

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

možná bys mohl přestat nadávat do rodiny a tak.. pokud někomu píšeš že byl měl jít na "psychiatrické oddělení" a na fórum píšeš tyhle blbosti (nadávání do rodiny) tak asi máš smutný život 

Teď si představ že to napíšeš člověku který má psychické problémy, myslím že by ti nebylo nejlépe. Tak bych se možná začala v tvém případě chovat normálně. Z toho že si napsal příspěvek proti Pepovi vzniklo nadávání do rodiny, kam to dojde

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety
lampicka456:

možná bys mohl přestat nadávat do rodiny a tak.. pokud někomu píšeš že byl měl jít na "psychiatrické oddělení" tak asi máš smutný život 

Teď si představ že to napíšeš člověku který má psychické problémy, myslím že by ti nebylo nejlépe. Tak bych se možná začala v tvém případě chovat normálně. Z toho že si napsal příspěvek proti Pepovi vzniklo nadávání do rodiny, kam to dojde

Keby sa sem nevyjadril brawlcraft, nič by sa nestalo.

pokud někomu píšeš že byl měl jít na "psychiatrické oddělení" tak asi máš smutný život 

Práve si zrektil brawlcraftmc gratulujem :D

Před 4 lety
lampicka456:

možná bys mohl přestat nadávat do rodiny a tak.. pokud někomu píšeš že byl měl jít na "psychiatrické oddělení" tak asi máš smutný život 

dobre povedané

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

Keby sa sem nevyjadril brawlcraft, nič by sa nestalo.

pokud někomu píšeš že byl měl jít na "psychiatrické oddělení" tak asi máš smutný život 

Práve si zrektil brawlcraftmc gratulujem :D

ona to ale nenapísala mne

Neštvi ma kyde

Před 4 lety
KingMasterSK:

Agh. Twl ja tu hrajem dlhšie než vy všetci dokopy :DDD A tú nadavku som nezmazal lol. A ban nedostanem :)

A tvoja crew je špína. Sám si mi napísal či chcem do fizicrew, ja som napísal ok, a spýtal som sa legendi, či si môžem dať nick. On napísal áno, a ty ako špinavec veríš jemu a preto si taký angry :) Ale on mi to fakt napísal a ty veríš iba jemu.

Rozhodně tu nehraješ déle než já, takže se trošku klidni chlapáku. :)

Před 4 lety
Azrealix:

Rozhodně tu nehraješ déle než já, takže se trošku klidni chlapáku. :)

heh tue

Neštvi ma kyde

Před 4 lety