Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Peparak odíď z AT! A.k.a nikto ťa tu nechce!
Článek napsal KingMasterSK

21Phx_LiveGame:

Jako sorry, ale proč mu to píšeš? To, že nesnášíš z neznámého důvodu Pepu a navážíš se do jeho rodiny, tak to neznamená že budeš urážet rodinu někomu, koho neznáš osobně, ale jenom přes hru je dost smutný... Nikdy nevíš, co se děje na druhé straně, protože před nedávnem mi z důvodu neustálého zabíjení v /warp pvp na Survivalu napsal nejmenovaný hráč, ať mi chcípne matka na rakovinu a to nevěděl, že moje matka tu rakovinu doopravdy má... Do teď se mi neustále omlouvá, ale to co napsal se neodpouští jen tak... A právě z toho důvodu ti doporučuji se nad sebou zamyslet co si napsal, popř. odebrat tento příspěvek z fóra a už nikdy nikomu nepsat něco, co by ho mohlo urazit, obzvlášť když toho člověka vůbec neznáš a nevíš, jak žije...

BOA SI Slepý? Ja sa pepovi nenavážam do ničoho, brawlcraftmc ma začal urážať :)

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety
21Phx_LiveGame:

Jako sorry, ale proč mu to píšeš? To, že nesnášíš z neznámého důvodu Pepu a navážíš se do jeho rodiny, tak to neznamená že budeš urážet rodinu někomu, koho neznáš osobně, ale jenom přes hru je dost smutný... Nikdy nevíš, co se děje na druhé straně, protože před nedávnem mi z důvodu neustálého zabíjení v /warp pvp na Survivalu napsal nejmenovaný hráč, ať mi chcípne matka na rakovinu a to nevěděl, že moje matka tu rakovinu doopravdy má... Do teď se mi neustále omlouvá, ale to co napsal se neodpouští jen tak... A právě z toho důvodu ti doporučuji se nad sebou zamyslet co si napsal, popř. odebrat tento příspěvek z fóra a už nikdy nikomu nepsat něco, co by ho mohlo urazit, obzvlášť když toho člověka vůbec neznáš a nevíš, jak žije...

ano

x 1

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

tak  jen tak jako .. baví tě to pořád se hádat tady  ?

Před 4 lety

Lampo spravíš knižku o tomto článku? Malo by úspech 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety
lampicka456:

tak  jen tak jako .. baví tě to pořád se hádat tady  ?

Vyvediem ťa z omylu, nebaví ale on si začal hádať :) Chcel som iba pozbierať podpisy, a ten tu kido začal písať mimo témy...

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety
KingMasterSK:

Vyvediem ťa z omylu, nebaví ale on si začal hádať :) Chcel som iba pozbierať podpisy, a ten tu kido začal písať mimo témy...

taky pořád mluvíš o tom že "on si začal" "on mi nadává" ale když se podíváš těch 12 stran zpět a koukneš se co jsi napsal, tak tohle nemuselo vzniknout 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

upřímně úplně zbytečný hate si dostal 

Před 4 lety
lampicka456:

upřímně úplně zbytečný hate si dostal 

jn keby nenapísal takú kravinu petíciu na jeho odchod, tak ho nemusel "zrektiť" bývalý mod, súčasný mod, a ostatní

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

si myslí že keď nazbiera podpisy že ho vyhodia alebo čo

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

Ty si asi myslíš, že podpisy něco změní, a koho asi budou zajímat podpisy pro odchod PepaRaka? Pepu? Majitele, kteří ho na místo Hl. Helpera dostali? Z těch zpráv, co si tady napsal, tak by se z nich dokázal poskládat perma ban... A jestli je ti to jedno, protože si napsal co si napsat chtěl, nebo že jenom sbíráš podpisy, tak odejdi a neřeš to ne? 

Před 4 lety