Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
Platformy
grassblock

mc.trenend.eu

bedrock

pe.trenend.eu

Online Staff
Momentálně není žádný staff online.
Online uživatelů
Žádní uživatelé nejsou online.
Statistiky
Celkem threadů
24911
Celkem příspěvků
61771
Uživatelů registrováno
21065
Online hostů
18
Poslední uživatel
amur206
Satanist
Satanist
Hrac
Mohu se zaptat jestli za Greefing je aj INV clear??

Zdar jsem na tomhle serveru poprvé registroval jsem se zrovna a zjistil jsem že mám už 3 měsíce ban za obcházení banu přitom tu jsem poprvé. Ten ban jsi mi dal ty můžeš ho zrušit?

Satanist. Môžme ísť na discord o tom rexo12.

Ahoj,nahoře máš Obálku a tam mu mužeš napsat (private message)
Před 3 lety

+Rep Alfa Foru :kekw:

Dobry den dal ste mi ban pri prohlídce isu a nasel ste 13k skele sp. a 6,5 skele sp. nemel ste duvod dat mi permanentní ban protoze to nebylo nabugovane vysvetlila jsem vam to na forum jako helper by ste toto mel vedet.

Satanist je nej ostatní jsou pfuj

Ahoj pred chvilkou jsem dostal ban na mem ucte NangolczYt za prodavani falsovaneho zbozi ikdyz jsem nic nefalsoval prosim o zruseni banu dekuji.

a co ta endertruhla ???

Zdar prosimte Satanist nevíš kdy začne ta třetí sezona na rankedu ? :D pise mi to ze v 18:00 ale uz je po jak to vypadá ?

poslal sem nahlášení hráče dark210 vykradl mne úplne všechno vybral mne jsem myslel že bude v pohode , je to i screenute u mne na sacrede i v chestky mám prazdne meče mi zmizeli všechno

Bydliště
Imeľ, Slovensko
Discord
Satanist#6475
POZICE-NICK (Do názvu threadu) Váš nick ve hře: Satanist Discord tag: Satanist#6475 Na jakou pozici se hlásíte? (Moderátor, Builder): Moderátor Jak dlouho hrajete u nás na serveru?  Pár rokov to už je, no bohužiaľ posledné 2 roky sa mi nepodarilo dostať k pc. Proč chcete být součástí našeho týmu? Ako som prezeral fórum, aj discord, chce to viac aktivity a odozvu hráčom, ktorí si dajú námahu niečo riešiť. Taktiež sa hodí ďaľší člen do A-Teamu si myslím. Co má podle vás vybraná pozice na práci? Pomáhať nováčikom, riešiť problémy na serveri, discordu i na fórume, hlavne si zanechať chladnú hlavu. Taktiež spraviť poriadok tak ako v chate, tak isto aj v hre, ak sa nastane nejaký problém. Proč bychom měli přijmout právě vás? Mám celkovo veľa skúseností ohľadom riešenia jednotlivých problémov, mám skúsenosti na tejto aj vyššej pozícii. Mám skúsenosti ohľadom riešení problémov, cheathuntingu, podvodov, krádežov a teoreticky všetkých podobných problémov. Kolik času za den budete trávit na serveru v případě, že budete přijati? Bohužiaľ momentálne si môžem dovoliť iba 2-3 hodinky denne na serveri, avšak na webe alebo discorde nie je problém byť aktívny dlhšiu dobu. Souhlasíte s podmínkami pro přijetí do týmu? Ano, súhlasím.    
Před 1 rokem

Nick: Satanist Kým byl trest udělen: Nevím, už prošlo nejaké storočí od toho banu, zrejme Zort nebo Leyji Platforma: Discord Uvedený důvod trestu: Zlobení, teda reklama :C Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Chci si jenom zaspomínat na staré pekné časy, když jsem byl mladej a peknej, teď už jen peknej, tak bych se rád podíval, co se deje na discordu.   Ano, jsem to reálne já :S xoxo, Leyji je nej.  
Před 1 rokem

Zdravím, šlo o zhodu IP adries, unban jsem vám udelil a omlouváme se za chybu.
Před 3 lety

Zdravím, vaša žiadosť nie je založená podľa vzoru, teda bude zamietnutá. Založte si článok s vyplnením vzorom, ktorý nájdete tu: https://trenend.eu/forum/topic/6702-vzor-iadosti-o-unban--unmute--skrtenie-banu/
Před 3 lety

Zdravím, založte si prosím článok s vyplneným vzorom, ktorý nájdete tu : https://trenend.eu/forum/topic/1432-pozastaveno-vzor-dosti-o-unregister/
Před 3 lety