Nudle uvařte podle návodu na obalu, nebo je namočte na 30 minut do vlažné vody. Pak je slijte a povařte 30 vteřin ve vroucí vodě. Propláchněte studenou vodou a nechte okapat v cedníku.
Mrkev a okurku oloupejte a nakrájejte na nudličky. Zelí, salát a tofu nakrájejte také na tenké nudličky. Bambusové výhonky sceďte.
Do větší mísy vlijte vlažnou vodu. Vložte do ní vždy dva kusy rýžového papíru a nechte ho změknout. Můžete použít i jen jednu vrstvu rýžového papíru, ale hrozí jeho protržení.
Změklý papír vylovte a rozložte na nepřilnavé podložce. Doprostřed dejte trochu od všech surovin, přeložte spodní okraj směrem dovnitř, pak levý i pravý a pevně zarolujte odspodu.
Na dip promíchejte všechny suroviny s oloupaným prolisovaným česnekem.
Hotové závitky rozkrojte šikmým řezem a podávejte s arašídovým dipem.