pana boha proč jsem na tohle klikl
NeoTyransicek:
xd
420
PizzaTheBeast
Po klasice v této sekci neodpovídám, ale zde se hodí.
Kdybychom my, AdminTeam, měli řešit spory všech hráčů, které nejsou v rozporu s pravidly, nevím, kde bychom byli.
Eh, jak já tyto hádky miluju.
baba_123:
Už se nevracej Hertseku
tvůj názor nikoho nezajímá ani tvoje zážitky z života TE jediný cos dělal na te bylo že jsi říkal lidem že jsou kidi a žebral o věci např. mě o epickey
Taky jsi urážel Chihuahua a moje kamarády jako je např. DDneji NeoTyransicek lampicka456 CagCagy atd.
Uvědom si ty kide že nikomu tě líto neni jenom dokazuješ že jsi mozkově pomalejší a slabší
Takže si radši sám vytvoř svůj warez server kde budeš mít 3 podobný kidy jako ty a tenhle server nech žít díky
Hele prcku, hraju tu dýl jak Leyji, Zortik. Byl sem tu jeden z prvních. A jak vím, hraješ tu tak 5 měsíců a proti DDnejimu nic nemám, NeoTyransicek mi je ukradenej, lampicka456 neví že nic neumí, a CagCagy mě je taky ukradenej a proti chihuahua nic nemám akorát to je můj názor :) A já se můžu vracet jak chci. A pokud vím, P0rky má tvojí IP. takže dávej pozor.
???? -> Tady má něco bejt? <- ????
Hertsek <3:
Hele prcku, hraju tu dýl jak Leyji, Zortik. Byl sem tu jeden z prvních. A jak vím, hraješ tu tak 5 měsíců a proti DDnejimu nic nemám, NeoTyransicek mi je ukradenej, lampicka456 neví že nic neumí, a CagCagy mě je taky ukradenej a proti chihuahua nic nemám akorát to je můj názor :) A já se můžu vracet jak chci. A pokud vím, P0rky má tvojí IP. takže dávej pozor.
OMEGALUL :D:D
Uživatel zabanován, příspěvek uzamykám a ponechávám pro pobavení.