Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Pauza..
Článek napsal Hertsek_

pana boha proč jsem na tohle klikl

Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 lety
NeoTyransicek:

pana boha proč jsem na tohle klikl

xd

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

Po klasice v této sekci neodpovídám, ale zde se hodí.

Kdybychom my, AdminTeam, měli řešit spory všech hráčů, které nejsou v rozporu s pravidly, nevím, kde bychom byli.

Eh, jak já tyto hádky miluju.

I was there, ZorT.
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety
baba_123:

Už se nevracej Hertseku

tvůj názor nikoho nezajímá ani tvoje zážitky z života TE jediný cos dělal na te bylo že jsi říkal lidem že jsou kidi a žebral o věci např. mě o epickey 

Taky jsi urážel Chihuahua a moje kamarády jako je např. DDneji NeoTyransicek lampicka456 CagCagy atd.

Uvědom si ty kide že nikomu tě líto neni jenom dokazuješ že jsi mozkově pomalejší a slabší

Takže si radši sám vytvoř svůj warez server kde budeš mít 3 podobný kidy jako ty a tenhle server nech žít díky

Hele prcku, hraju tu dýl jak Leyji, Zortik. Byl sem tu jeden z prvních. A jak vím, hraješ tu tak 5 měsíců a proti DDnejimu nic nemám, NeoTyransicek mi je ukradenej, lampicka456 neví že nic neumí, a CagCagy mě je taky ukradenej a proti chihuahua nic nemám akorát to je můj názor :) A já se můžu vracet jak chci. A pokud vím, P0rky má tvojí IP. takže dávej pozor.

x 1

???? -> Tady má něco bejt? <- ????

Před 4 lety
Hertsek <3:

Hele prcku, hraju tu dýl jak Leyji, Zortik. Byl sem tu jeden z prvních. A jak vím, hraješ tu tak 5 měsíců a proti DDnejimu nic nemám, NeoTyransicek mi je ukradenej, lampicka456 neví že nic neumí, a CagCagy mě je taky ukradenej a proti chihuahua nic nemám akorát to je můj názor :) A já se můžu vracet jak chci. A pokud vím, P0rky má tvojí IP. takže dávej pozor.

OMEGALUL :D:D

x 1
Před 4 lety

Uživatel zabanován, příspěvek uzamykám a ponechávám pro pobavení.

x 6

Před 4 lety