Teďkon si představuju jak sem přijde Hertsek a napíše děkuji za vaše názory xd
Teďkon si představuju jak sem přijde Hertsek a napíše děkuji za vaše názory xd
420
PizzaTheBeast
Co tak vím tak Trenend v roce 2018 pro veřejnost nefungoval, až někdy začátkem roku 2019, kdy se objevilo pár prvních hráčů (server byl teprve v betě), ty si však moc dobře pamatuji, ale vy jste mi nějakým divným způsobem vypadl (nevím, čím to mohlo být). Server byl poté plně spuštěn veřejnosti až v květnu. Jo a NoxTea v AT nebyl :D
Leyji má pravdu podle mě znáš Shakala pilbokunu atd jenom z pvpspawnu
420
PizzaTheBeast
tvl to je kid si myslí že když napíše že má pauzu tak mu lidi začnout sakov** dy* a dávát mu peníze na chleba
Filipekxddd:
Jsi můj jediný kamarád proto tě žádám aby jsi se navrátil na server zvaný Trenend a nastolil opět rovnováhu a vrátil život Trenendu bez tebe zde bude mrtvo. Nech je ti zem lehká Amen **dojemné**
Lol jediné jsme měli společné že hackujeme nic jiného.
???? -> Tady má něco bejt? <- ????
Karoťák:
on to myslel ironicky... ty žádný kamarády nemáš xd
A ty zas žádný Iq nemáš lol aspon mám rodinu narozdíl od tebe cmuq <3
A ano, vím že to myslel ironicky
Karoťák:
takhle jsme se rektili ve školce a papali u toho pribiňáky kyde
To papáte furt <3
(Hertsek????)
Nemal si skončiť červíčku ?
???????? ????????????????, ???????? ???????? ????????????š, ???????? ???????? ????????????????,???????? ???????? ????????????š
Už se nevracej Hertseku
tvůj názor nikoho nezajímá ani tvoje zážitky z života TE jediný cos dělal na te bylo že jsi říkal lidem že jsou kidi a žebral o věci např. mě o epickey
Taky jsi urážel Chihuahua a moje kamarády jako je např. DDneji NeoTyransicek lampicka456 CagCagy atd.
Uvědom si ty kide že nikomu tě líto neni jenom dokazuješ že jsi mozkově pomalejší a slabší
Takže si radši sám vytvoř svůj warez server kde budeš mít 3 podobný kidy jako ty a tenhle server nech žít díky
420
PizzaTheBeast