Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Pauza..
Článek napsal Hertsek_

Moje začátky :

2018 sem se dozvěděl o TE trošku sem se podílel na prvním logu. Pak sem skončil na TE 2018 dal sem další šanci TE a nic mě nepřekvapilo tak sem hrál jen měsíc další šance po mých narozeninách přesně 29.1.2020 sem začal dost aktivně hrát na TE server Te mě hodně vzal, a zase vrátil. Vrátil mě zase chuť do života, a hlavně mě TE dal šanci dát poznat dost super lidí a dost super lidí co byly v A-T jako např. Satanist, Hudebnicek neboli Shakal_, Ethxrnity, NoxTea Fr0z3nMaxa, TuckerWayne. A lidi : zRysk, zDigohFx, MurikJurik_, kilmen123, FERKO2, RadoH, Lukork, Lordik, Rejza_, DigesCZ, WhitClay. Začínal sem na skyblock planet cca měsíc sem hrál přitom sem potkal 1 hráče který mě dal několik irl peněz na grafickou kartu mám pocit že Nvidia GeForce 550. Koupil sem ji za 1,500kč a 250 kč sem si nechal na Kancelářskou myš. Pak sem nastoupil na skyblock sacred a tam sem zaznamenal lidi co sem psal. Skyblock Sacred mě řekl, že Skyblock je hrozně dokonalá minihra Vydělal, Dostal sem dost věcí. Už si moc nepamatuji nějaké věci ale ok, a někdo se mě zeptal kdo mě přitáhl na TE byl to jeden kamarád za naší třídy hráli jsme 1v1 na jednom serveru a on napsal něco že pojd na TE je to super server a šli jsme Planet a takhle to dopadlo do Skyblock Sacred celou dobu hrál semnou, akorát měl autonehodu která ho rozdělila od TE. Pak sem šel sám, připojil se ke mě bratr který odešel protože ho to nebavilo, hrál sem sám na Skyblock Sacred mě bavilo pvpčko /warp doly. Akorát už mě nic tam nebavilo. Pak sem nastoupil na Survival kvůli lampičce, a byla tam celá crew chihuahua rozhádal sem se s hodně lidmy a zase udobřil. Nevím co mám dál napsat, omlouvám se za nějaké chyby. 

A ještě z TE mě vypakovala lampicka takže jí můžete poděkat a rovnou ji můžete dát pusinku, a jak hodně lidí vidělo v chatu tak sem se nesnažil být na ní Toxic tak sem se radši rozhodl že si dám Pauzo od TE.

Děkuji dost lidem co mě pomohlo. 

A taky se omlouvám lidem kterým sem ublížil, nebo je zesměšnil, nebo sem se s nima pohádal OMLOUVÁM SE.

x 8

???? -> Tady má něco bejt? <- ????

Před 3 lety

jenda true

 

Před 3 lety

Jenda a qepik lol

 

 

                                                        420

 

 

 

PizzaTheBeast

Před 3 lety

Hmm..

....        časy se mění, stejně jako lidi. MINECRAFT je jen hra, a tou také zůstane...
. .  7.6.2020- Builder first fail, 2.8.2020- Builder second fail, 9.9.2020- Builder
unsolved, 4.6.2021- Builder
. . . 16.9 - 28.11.2020 Mod, 26.2.2021- now Mod
BAF ♡ 
Před 3 lety

Už se nevracej kyde tupej bezcenej ani si nedupoval

x 2
Před 3 lety

takže nevíš co je to prdel

 

Před 3 lety

Jsi můj jediný kamarád proto tě žádám aby jsi se navrátil na server zvaný Trenend a nastolil opět rovnováhu a vrátil život Trenendu bez tebe zde bude mrtvo. Nech je ti zem lehká Amen **dojemné**

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Jsi uplne nezaujimavej curak nechapu proc to sem cpes ked to nikoho nezaujima vsichni ste kidi tupy napr lampicka, hertsek,  chaichcichucchi. 

x 1
Před 3 lety

Jsi uplne nezaujimavej curak nechapu proc to sem cpes ked to nikoho nezaujima vsichni ste kidi tupy napr lampicka, hertsek,  chaichcichucchi. 

Před 3 lety

ups napsal jsem to 2x to je jedno i tak jste kidi

 

Před 3 lety