Takže koukám, že to tu je tak půl na půl, někdo souhlasí, někdo ne, tak jsem zvědavej co na to řekne někdo z at
Takže koukám, že to tu je tak půl na půl, někdo souhlasí, někdo ne, tak jsem zvědavej co na to řekne někdo z at
Trpím demencí nejvyššího stupně.
Nápad samotný neni zlý, je tam i pár mínusov, z môjho pohľadu.
1. Hráč bude nahlásený 3-4x od rôznych hráčov -> Zbytečná práca pro mne, mazat príspevky.
2. Je dosť penez v obehu na serveri.
3. Takmer sám riešim nahlasovania hráčov momentálne, a je toho dosť ohľadom ticketu a taky webu.
Plne chápem, že by ste za to očakávali nejakú odmenu, ja by som ich vám aj mile rád rozdal, lenže niekedy človek u pc presedí aj 2-3 hodiny, aby vyriešil všetky tickety, web, poprípadne ak sa nájde i dlhší problém, tak ešte viac.
Satanist
NoxTea:
Zas tak špatný nápad to není, ne?
Já osobně třeba nikdy hackery nehlásím, protože z toho nic nemám... (Raději jdu pryč xd)
Když je na serveru mod / helper tak mu napíšu, ale jinak vůbec.Kdybych měl ale otvírat fórum (ticket), psát na fórum (ticket), screenovat důkazy a celkově se s tím trápit jen pro to, aby týpek dostal ban na 7 dní a já ho potom musel hlásit znova... To bych se na to vytento... Alespoň nějaká motivace pro hráče.
Kámo ty žiješ? Musíme pokecat :D
???? -> Tady má něco bejt? <- ????
witfmtgúiřpšlerjtgúřčlr
Hastag
Zase milionár zo mňa nebude :D
Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.
Vojtascz555 choď prosím do blázince, děkuji.
KubinoSK, no, možná bys byl, možná nexd
Trpím demencí nejvyššího stupně.
Hertsek_:
Kámo ty žiješ? Musíme pokecat :D
Po včerejšku málem ne, ale žiju :D
Pardon za offtopic
Dobrý den,
šlo by toho zneužívat.