Taky vym všichni mi říkaj že mě nesnášej a že sem blbej ale ja nechápu co tim myslej
Taky vym všichni mi říkaj že mě nesnášej a že sem blbej ale ja nechápu co tim myslej
420
PizzaTheBeast
Dle mého je trochu blbé vyhazovat lidi, kteří zde udělali velký kus práce... Asi to nebylo bezdůvodně, ale určitě existuje druhá šance... Nemyslím si, že je nemožné odpustit někomu... Ještě k tomu v této situaci, kdy tu není tolik členů AdminTeamu. Samozřejmě to asi je můj názor.
S pozdravem, _LukyN.
No škoda tě hochu. Byl jsi z AT jediný, proti kterému jsem nic neměl a jediný, který mi nelezl na nervy. Zároveň jediný, který mi vždy pohotově stihl odpovědět na dotaz. (ne jako teď, když se na něco zeptám a odpověď nedojde ani za 5 min. ačkoliv je zk. mod aktivní a s radostí si píše do chatu).
No užívej, jak jen můžeš.
Milí dámy a pánové,
bohužel se potvrdilo, že jsou tu mezi námi i tací, kteří mají potřebu zneužívat tajně práva jen proto, aby prosadili svůj názor. Všichni moc dobře víme, že tu byla i ta možnost povědět svůj názor. Jenže bohužel tito lidé unforgettableboy, xXxDaWexXx, P0rky, si zvolili, že budou nám dávat najevo svůj názor dupingem, okrádáním hráčů, prodejem itemů za reálné peníze a to vše v průběhu své výkonnosti v AdminTeamu. Ti chytřejší z Vás pochopí, že se jedná o jeden z nejhorších tahů, jaký kdy člověk mohl udělat. Nejen, že se tito lidé ponížili, ale také způsobili potíže nám, kteří se snažíme posouvat se kupředu.
Pro Vás, kteří jste poctiví, hodně zdaru a zůstaňte dobří i nadále!
Tento post není třeba dále rozvíjet, proto ho uzamykám.
Mějte se hezky,
ZorT