Budeš mi tu chybět parťáku ????
Budeš mi tu chybět parťáku ????
zadnej vtip to neni, duvod banu vam sem napsal (prava sem si uzil) pro ty mín chápavý vam to prelozim: zneuzival prava
mhm,
meh, mňe bude Porky chýbať , ako malý sme sa hrávali na pieskovisku,ukázal mi Trenend, sme ako brať a sestra ,a to sa stané každému že mu vipadne bedrock. ????
On by nikdy práva nezneužil ,nikdy by nikomu nedal len tak bedrock , ale zlý pán ho vihodil :(
On nezneužil práva , práva zneužili jeho.????
P0rky bol jednoduchý chlapec, miloval práva Aureho mňa a svoju ženu,
Ale najviac zo všetkého miloval bedrock.
Každý s nás pozná tie jeho prosby o tokeny na chleba ,alebo almuzničkú pre chorého Aure
P0rky bol s******* že**** ktorý bež hanby hádzal bedrock na spawne.
Ale P0rky bude chýbať každému s nás ,lebo každý s nás sme tomu romákovi požičali volaké forinty, tokeny, spawneri, a puklice...
Odpočivajte pokoji drahé forinty, ip adresy spawneri ,tokeny, puklice..
RIP
P0rky_
14.Jún 2020
???????? ????????????????, ???????? ???????? ????????????š, ???????? ???????? ????????????????,???????? ???????? ????????????š
nauc se psat ty nemocnej narusenej picusku
Vzhledem k tomu, že nejde o konec Tvé fyzické existence a s komunitou můžeš být pořád v kontaktu, dovolím si tento článek a komentáře vztahující se k němu označit jako zbytečné.
Nikky:
mhm,
meh, mňe bude Porky chýbať , ako malý sme sa hrávali na pieskovisku,ukázal mi Trenend, sme ako brať a sestra ,a to sa stané každému že mu vipadne bedrock. ????
On by nikdy práva nezneužil ,nikdy by nikomu nedal len tak bedrock , ale zlý pán ho vihodil :(
On nezneužil práva , práva zneužili jeho.????
P0rky bol jednoduchý chlapec, miloval práva Aureho mňa a svoju ženu,
Ale najviac zo všetkého miloval bedrock.
Každý s nás pozná tie jeho prosby tokeny na chleba ,alebo almuzničkú pre chorého Aure
P0rky bol s******* že**** ktorý bež hanby hádzal bedrock na spawne.
Ale P0rky bude chýbať každému s nás ,lebo každý s nás sme tomu romákovi požičali volaké forinty, tokeny spawneri a puklice...
Odpočúvajte pokoji drahé forinty, ip adresy spawneri ,tokeny, puklice..
RIP
P0rky_
14.Jún 2020
Někteří lidé se prostě neumí srozumitelně vyjadřovat.
Bohužel, život, co naděláš. Ale tak furt žiješ, a můžeš komunikovat s tvojí komunitou. Hodně štěští v tvý cestě.
Vzpomínka: https://img.tpx.cz/uploads/2020-05-17_02.19.48.png
wtf z toho delate jak kdyby byl konec sveta
nejsem porky ale myslim si ze to vidi uplne stejne, ty vase picovsky zadosti o unban ktery nemaj na 70% predlohu mu chybet nebudou a retardi jako baba123 atd uz vubec ne
Jj sem retard máš pravdu
420
PizzaTheBeast