Dobrý den dneska som sa rozhodol že som skončil s Trenendom...Je to s toho dovodu že odkedy sa pridavaly moderatory a helpery (GorillaCZ je najlepši ten pomaha) napr ako je Keliankaa a Ethxrnity... Ethxrnity je nespravodlivý vuči hráčom nedáva vobec /warn aj Forever dava /warn za spam ale Ethxrnity vobec... A dneska som dostal mute na 1H za to že sem napisal do prdele a napisal že som sa vyjadroval vulgarne akože do prdele je Vulgarizmus? tak to som nevedel ostatný pred nim pišu napr pi** a take extremne nadavky alebo nekdery mu pišu že ma maly péro a nič nedostanu? Akože lucko zamisli sa... Celý A-Team pádá dole vodou a snim aj cely server... Tak sa aspon trochu zamisli...Včera som si kupil aj
Legend Vip ale dneska som toho lutoval...(nechcem vratit peniaze) A ja začnem server hrat opäť až ked sa server a A-Team trochu zmeni... Už prestal hrávat aj NoxTea...A Keliankaa mi akože zakazala nick Prej_Retard to ako vážne? A ked som si dal nick DUREXNADOBRYPOCIT tak povedala že to je už v poho...Tak sa lucko prosím zamisli Moj Navrh je že vyhodte Ethxrnity a Keliankaa a Rejzu primi spät podla mna to nechcel naschval... To je odomna všetko Prajem Pekný Zbytok Dna :)