Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Konec s Trenendom...
Článek napsal jakubik287

Dobrý den dneska som sa rozhodol že som skončil s Trenendom...Je to s toho dovodu že odkedy sa pridavaly moderatory a helpery (GorillaCZ je najlepši ten pomaha) napr ako je Keliankaa a Ethxrnity... Ethxrnity je nespravodlivý vuči hráčom nedáva vobec /warn aj Forever dava /warn za spam ale Ethxrnity vobec... A dneska som dostal mute na 1H za to že sem napisal do prdele a napisal že som sa vyjadroval vulgarne akože do prdele je Vulgarizmus? tak to som nevedel ostatný pred nim pišu napr pi** a take extremne nadavky alebo nekdery mu pišu že ma maly péro a nič nedostanu? Akože lucko zamisli sa... Celý A-Team pádá dole vodou a snim aj cely server... Tak sa aspon trochu zamisli...Včera som si kupil aj 

Legend Vip ale dneska som toho lutoval...(nechcem vratit peniaze) A ja začnem server hrat opäť až ked sa server a A-Team trochu zmeni... Už prestal hrávat aj NoxTea...A Keliankaa mi akože zakazala nick Prej_Retard to ako vážne? A ked som si dal nick DUREXNADOBRYPOCIT tak povedala že to je už v poho...Tak sa lucko prosím zamisli Moj Navrh je že vyhodte Ethxrnity a Keliankaa a Rejzu primi spät podla mna to nechcel naschval... To je odomna všetko Prajem Pekný Zbytok Dna :)

"Pravý priatel je len, který prijde, ked všetci odchádzajú"❤️

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

A je tam mega toxic komunita lebo každy ma teraz hejtuje že ten zabavny park je škaredy atd

Před 4 lety

Dobrý večer. 
Abych se k tomu vyjádřil - Ethxrnity dbá na dodržování pravidel a dělá to, co opravdu dělat má. To že já prěhlížím některé drobné vulgarismy neznamená, že do chatu nepatří. Vždy jdou zvolit jiná slova, kterýma se dá popsat zatracená ( zas***á) situace. Vzhledem k tomu, že se na serveru pohybují předevšim děti, nesmí docházet k mravnímu narušení mládeže. To znamená, že se nesmí používat jakékoliv hanebné výrazy. (je to trestné - pokud by majitel serveru dopustil, aby se v chatu mluvilo sprostě a bez trestu, hrozil by mu za to trest dle §201 1 rok vězení, pokuta nebo zákaz provozu MC serverů).

x 1
Před 4 lety

Dobrý večer,
@jakubik287 nikdy mi nikdo neřekl žádnou urážku typu, že mám malý penis. A když už mi někdo řekl nějakou urážku, či osobní názor (pokud obsahoval vulgární slovo) tak daný hráč dostal trest. Pokud se opravdu někdy stalo, že jsem něco přehlédl (což je možné, jelikož pokud řeším problém na Ts3, tak ten Minecraft chat prostě nečtu) tak za to se omlouvám. Rád bych dále připomenul, že dělat jednoho Helpera pro 180-200 lidí na survu není žádná sranda. Navíc pokud se nepletu, tak jsem ti VŽDY se vším pomohl a nikdy jsem ti neřekl ne. Byl bych tedy rád, kdybys přestal s tímto divadlem a raději to přepsal na pravdivé věty. 

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety
GorillaCZ:

pokud by majitel serveru dopustil, aby se v chatu mluvilo sprostě a bez trestu, hrozil by mu za to trest dle §201 1 rok vězení, pokuta nebo zákaz provozu MC serverů).

A tohle mě teď zrovna zaujalo. Minecraft od verze 1.15.2 upozorňuje hráče na to, že obsah chatu nemusí být vhodný pro mladší uživatele, tzv. správně server neporušuje žádné zákony, je jen chyba hráče, že hraje na staré verzi, která toto upozornění nemá. 

General[edit]

The disclaimer that appears when clicking on to multiplayer.
Multiplayer
  • Added a legal disclaimer when clicking the multiplayer button from the main menu: a new information screen informs the player that "Online play is not rated".

https://minecraft.gamepedia.com/Java_Edition_1.15.2

Dále se vyjádřím k Ethxrnity. Tento člověk je popravdě nezkušený jedinec. Na moje slova snad miss sellout dá. Tento člověk byl na mém projektu, jinak řečeno konkurence, v AT s nickem "*něco*Shiki". První měsíc vykonával svojí práci dobře, ale po nějaké době začal nadržovat a dospělo to až k tomu, že na to sral a trestal jen lidi, co nebyli jeho kamarádi. 

cs čekám kdy mi to někdo smaže.

Před 4 lety

Ethxrnity a napr Lukork? Maš maly péro a ty nic

Před 4 lety

GorillaCz a akože do prdele je vulgarismus? wow

Před 4 lety

sad_mirai maš pravdu...

Před 4 lety

Pane sad_mirai
Server stále běží na 1.12.2, a ikdyby běžel na 1.15.2+ stále zde máme zákony české republiky, které mluví jasně. 

Před 4 lety

@jakubik287 Lukorka mám v ignoru. U tohoto člověka tedy nevidím co píše a tudíž ho také nemohu trestat. Pokud vám to tolik vadí, tak mi pošlete screen a já ho budu řešit.

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety