Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Konec s Trenendom...
Článek napsal jakubik287

Zdvořilost opravdu netoleruji. Prezentujete se jak nějaká firma na nějaké konferenci. Samá zdvořilost, žádná lidskost.

Hráč na verzi 1.15.2 souhlasí s tím, že bude vystaven jakýmkoliv zprávám, které se v chatu objeví. Pokud by se mělo brát v potaz to, že teda ten zákon platí tak či tak, tak zákony stále porušujete, jelikož i přes to, že dáte hráči trest vystavujete uživatele na serveru vulgaritám. Prosím, když vytahujete nějaké zákony, zamyslite se nad tím, než něco vyblejete.

Před 4 lety

Erthxrnity dobre ale priznaj že do prdele neni vulgarismus

"Pravý priatel je len, který prijde, ked všetci odchádzajú"❤️

Před 4 lety

Dále @sad_mirai Je to již tři/dva roky zpět a v té době jsem na Survival serverech teprve začínal. Předtím jsem vystupoval pouze na serverech, které obsahovaly minihry a žádný Survival. Dále bych rád dodal, že s těmi bany nemáš pravdu a o zkušenostech už vůbec. (Pokud se jedná o Helperování na serverech a znalostech příkazů.) Pokud se jedná o tvé slovo "miss sellout", tak bych ho raději nahradil lepším a správně použitelným "wrong pick". Odbočím od vedlejšího tématu a přesunu se zpět k hlavnímu. Svou práci jsem nikdy neflákal a banoval jsem vždy toho koho jsem musel, k tomuto bych ještě rád dodal, že jsem nikdy nikomu nenadržoval a tomu je tak i dosud. Na konkurenčím serveru jsem byl ani ne 2 měsíce a mohu dodat, že nábory stojí doslova za velké špatné. Samotné formuláře mají nulové požadavky a na server se tedy dostane úplně každý, kdo +- dokáže něco napsat a zná server. Tady tomu naštěstí tak není a nábory tudíž tak lehké nejsou a do AT se tedy dostanu jen jedinci, u kterých ty zkušenosti a znalost serveru opravdu jsou. Mirai, pokud máš v plánu někoho nazývat nezkušením v daném oboru, tak si prvně zjisti jeho historii a potom se do toho prosím zapoj. Tvůj komentář není již léta aktuální a akorát to zbytečně poukazuje, že máš se mnou stále nějaký problém. Imho jsem s tebou nikdy problém neměl a nikdy ani chtít nebudu. Vždy jsme spolu vycházeli za dobře a naše vztahy v minulosti to akorát prokazují. Přeji pěkný večer a pokud máš něco na srdci, tak mi raději napiš na Discord.

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

sad_mirai aspon keby mali nejake pravidla nekde napisane

Před 4 lety

Sprostá slova (odborně vulgarismy nebo vulgarity) jsou slova, která vyjadřují negativní a silně emotivní postoj k věci či člověku, vůči nimž jsou směrována. Používání sprostých slov v psaném i mluveném projevu je většinou společnosti považováno za nevhodné.

Sprostá slova se používají jako nadávka nebo jako prostředek k uvolnění vnitřního napětí (klení), popřípadě i pro jejich používání při významových konotacích v textu.

V českém jazyce se sprostá slova téměř výhradně týkají tabuizovaných témat, kterými jsou sexuální chování a vylučování moči nebo stolice.

@jakubik287 Pokud stále nechápeš, tak si prosím přečti tento text z wiki. Source: https://cs.wikipedia.org/wiki/Sprost%C3%A9_slovo

29/12/2019 - 6/3/2020

@jakubik287 před tím než se dostanete vůbec k hraní vám do chatu vyskočí zpráva "hraním na serveru souhlasíte s pravidly", odkaz na pravidla je uveden hned pod tím.

Před 4 lety

@Leyji a nemože dat akože Ethxrnity /warn to musi hned dat /mute?

Vyjadřoval jste se neslušně, Helper jednal správně, dle tabulky trestů, která je dostupná pouze pro admin team.

Před 4 lety

achhh A-Team sa uplne zmenil... Pojdem hrat račik dalej kde je normal A-Team (:

Před 4 lety

Dobrý deň. 

Jakubik neviem čo sa ti deje ale nikto tá tú nenuti hrať. 

Pravidlá máš jasné napísané na www.trenend.eu/pravidla

Prajem zbytok krásneho dňa. 

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 4 lety