Podle mě si asi myslí, že jsem kdoví jak znalí v pravidlech.
Nebo si jako mám před každým slovem co napíšu podívat do pravidel ?
- A btw podívej se na to co mám pod příspěvky :D
Podle mě si asi myslí, že jsem kdoví jak znalí v pravidlech.
Nebo si jako mám před každým slovem co napíšu podívat do pravidel ?
- A btw podívej se na to co mám pod příspěvky :D
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.
Docela sedí ne ?
Názor radši do detailů psát nebudu, nebo by sem je urazil.
Jediné co k tomu dodám je:
To si mám jako před tím než napíšu každé slovo koukat do pravidel, aby jse vám to líbylo ?
A kdo se ptal?
Nechci nic říkat, ale až to Leyji uvidí, tak ti odstraní rank, smaže všechny resky a domečky, rozbije ti hubu a dostaneš permu :D
jk
Trpím demencí nejvyššího stupně.
umelademence:
Nechci nic říkat, ale až to Leyji uvidí, tak ti odstraní rank, smaže všechny resky a domečky, rozbije ti hubu a dostaneš permu :D
jk
To si nemal hovoriť :DDD
ale ked už niekto ide do AT ( hlavne peparak) tak nech stale nepoužíva ctrl+C ctrl+v a nech odpovedaju normálne a ani nepovedia čo za pravidlo som porušil
kydi...
jejo
BuBa_SK:
To si nemal hovoriť :DDD
ale ked už niekto ide do AT ( hlavne peparak) tak nech stale nepoužíva ctrl+C ctrl+v a nech odpovedaju normálne a ani nepovedia čo za pravidlo som porušil
kydi...
každý kto má rovnaký názor tak mu daju blacklist respektive názor može povedat al nemôže to byť pravda
Neštvi ma kyde
Vážený hráči FasonCZ, mute jsem Vám udělil já. Důvod mutu jste měl uveden v chatu. Je Vaším právem žádat o unmute a tak jste učinil. Nepíšete pravdu, že neznáte důvod mutu, protože byl uveden při udělení mutu. Už vůbec nerozumím, že se cítíte neprávem umlčený. Prosím vyhledejte si ve Vašem logu, co jste před udělením mutu psal na veřejný chat. Vyhledejte si ve vyhledávači význam slova, které jste uvedl. Uvědomte si, že jste hovořil nevhodné slovo uvedl v množném čísle a na Survivalu bylo v tu chvíli 176 hráčů. Všech 176 hráčů jste tak nazval velice neslušným slovem.
Neomlouvá Vás ani neznalost Vámi uvedeného slova na chatu.
Velmi mě mrzí, že v tomto vláknu uvádíte nesprávné a zavádějící informace. Kdykoliv Vám je dokážu vyvrátit.
Snad jste již spokojený s odůvodněním odepření požadavku na unmute.