Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Nápad nečekaně
Článek napsal shebik

Napadl mě nápad na nějaký jakoby SF-shop kde by se dali nakupovat dusty nebo nějaké takové kravinky, protože každý SF závislák ví jak je nudné získávat jeden určity dust. (je to fakt na dlouho hlavně kdyz nejde udělat cargo)

Potom nějaké serverové minihry jelikož na survivalu je přelidněno a jsou lagy jak sviň takže by se lidi přepojovali na minihry a lagy by se omezili

Dál by se mohl udělat nějaký Helper na Sf jelikož většina A-T neví ze SF pomalu nic tak někdo kdo to zvládá dobře a radil by lidem(nijak nenavazuju na sebe jen by jsem se hodil)

Doufám ve zpětnou vazbu Děkuji

 

Před 4 lety

Pokud se na to tedy hodíš, pak víš že můžeš udělat android minera propojeného s electric grind ore mašinou a náseldně napojit autopan a máš dustů mraky..

Pokud mohu vyjádřit svůj názor, sf shop mi přijde zbytečný, všechno ze sf je docela snadno získatelné, jen to zabere čas.. Kdyby sis kupoval věci ze sf, buď by tě to rychle přestalo bavit a nebo by ses na tom snažil co nejlépe vydělat za co nejkratší čas, tudíž pokud SF shop, tak bych ho udělal ale totálně předražený.

 

edit:  Nemohu android minera ve sf knížce nikde najít :DD

 

???????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? - Ⓘ ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓒⓐⓡⓔ

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Vicious stím minerem to asi nepůjde odebrali ho.   Takže nevím jak tomu rozumíš ty, ale shebik se ve slimefunu dost vyzná a sám mi osobně pomáhal. Jinak sorry shebiku co se mezinami stalo ????ʕ´•ᴥ•`ʔ

Před 4 lety

Dobrý den,

na Slimefun shop a SF Helpery bylo zodpovězeno zde: https://trenend.eu/forum/topic/1476-nco-k-nvrhu-sf-shopu/#post-6400

Na server nemáme v plánu přidávat žádné minihry, jelikož jsme server zaměřený čistě jen na Survival, Skyblock a Ekonomiku, na odreagování máme na serveru Parkour a Creative. K těm lagům survivalu... během příštího týdne plánujeme přesun na dedikovaný server, tudíž bude celý výkon alokován pouze pro Survival server, mělo by tedy dojít k výraznému zlepšení lagů.

Před 4 lety

Zlepšení lagú to jakože budou ještě větší ligy xd nebo jsem to pochopil blbě. .. 

Před 4 lety

Dojde k výraznému navýšení průměrných TPS.

Před 4 lety