Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Něco k návrhu Sf shopu
Článek napsal Jackieee

Dobrý den  chtěl bych něco dopsat k návrhu "shebika" Shebik navrhl Sf shop to je podle mě dobrý nápad . . Nevím jak ostatní hráči ale já jsem v ore washeru klikal 30minut abych získal 2x silver dust. .. Jakože je to dost času a podle mě by Sf shop byl dobrý nápad. Ale zase ze stránky hráčů by měl trošku přesáhnout hodnotu jinak by toho měl každý s dovolením "plnou prdel" Cituji lukorka. Dále ten Sf Helper ano je to pravda nikdo z at mi nakonec nepomohl s cargem. Který jsem moc nepochopil. A chápu že je těžké nabrat hráče kteří to nebudou zneužívat ale šlo by to udělat nějak udělat např. Já bych osobně doporučil regii, lukorka, shebika tihle tři lidi tomu dost rozumí reegi myslím má i resku kde trošku vysvětluje Sf.. 

Díky za jakou koliv odpověď s Pozdravem Jackieee

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

měli jsme tu v shopu veškeré dusty a některé další předměty, a to i za hodně velkou cenu, přesto však hráči měli, jak jste sám řekl, věcí přehnaně moc, Slimefun byl extrémně jednoduchý a dá se říct, že velká část hráčů získala takovou advantage, že jsme to museli dát pryč. Nápad na Slimefun Helpera máme v plánu řešit na budoucích poradách, očekávejte zlepšení celé situace v řádu pár týdnů.

x 2

Před 4 lety

Dobrá tak tedy aspoň zvětšíte šanci na dust. .. A ne že budu klikat jak epileptický 30minut abych získal tak málo růstu nebo konkrétně jen 2 co potřebuji

Před 4 lety

Nemáme v plánu.

Před 4 lety