Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
Přátelé
Platformy
grassblock

mc.trenend.eu

bedrock

pe.trenend.eu

Online Staff
Momentálně není žádný staff online.
Online uživatelů
Žádní uživatelé nejsou online.
Statistiky
Celkem threadů
24912
Celkem příspěvků
61772
Uživatelů registrováno
21076
Online hostů
14
Poslední uživatel
chawlamedicos
PepaRak198279
PepaRak198279
Hrac
dobry den už vím za co jsem dostal ban za fake elitru v ah ja sem taky podkal fake elitru a koupil jsem jí protože mam 1.8.9,date mi prosím unban uz to neudelam mam ten server rad.

Zdravím, dnes sem se připojil a měl sem ban ,řeknete mi prosím proc ho mam a kdy mě skončí

ahoj pepo prosím koukneš na mou žadost? dekuju

Dneska mi jeden typek rekl dam ti zadarmo elytru ale dej tpa tak jsem ho dal a on me zabil a mel jsem kit overlord prosim vratte veci nebo ho zabanujte jmenoval se Kubik_

Zdravím jsi nejlepší :D

Tado_77 PepeRak198379 Notebook Tado_77 PepaRak198279 Dobrý deň dnes som dostal ba za to že som dal do ah fake votekey a chcete vediet preco?Lebo ja som si kúpil epic lucky block za 100000 a bola to hlava hráča.Prvý krát mi padla keď som ju vykopal a druký krát nie.Tak ma to tak naštvalo že som dal do ah fake votekey.Prosím dajte mi unban.

Tado_77 PepaRak198279 Dobrý deň dnes som dostal ba za to že som dal do ah fake votekey a chcete vediet preco?Lebo ja som si kúpil epic lucky block za 100000 a bola to hlava hráča.Prvý krát mi padla keď som ju vykopal a druký krát nie.Tak ma to tak naštvalo že som dal do ah fake votekey.Prosím dajte mi unban.

Dobrý deň dnes som dostal ba za to že som dal do ah fake votekey a chcete vediet preco?Lebo ja som si kúpil epic lucky block za 100000 a bola to hlava hráča.Prvý krát mi padla keď som ju vykopal a druký krát nie.Tak ma to tak naštvalo že som dal do ah fake votekey.Prosím dajte mi unban.

Podle mě když se nekdo bugne do trabdoru na 10 s tak nezname ze to udelal schvalne hraci nemuzou zato ze mate na serveru bugy v tom prypade nevim jak funguje vas A TEAM.

Zdravím to co vám píšou lidi za co dostali ban děláte dobře že jste třeba týpkovi který se bugoval 5 second na PVP nedal unban. Cením vás. Jinak taky bych chtěl působit ve vaších řadách konrétně bych se chtěl stát Helperem. Ale bohužel když si požádám o formulář tak mi ho bohužel neschválíte protože s touto pozici nemám dost zkušenosti. Je nějaká možnost že bych mohl být zaučen kdybych se chtěl dostat na pozici Zk. Helpera? Děkuji moc za váš čas a vaší odpoved s pozdravem váš nový hráč jménem Zeohy. ♥♥

Tento uživatel o sobě ještě nepřidal žádné údaje.
Zdravím, vadnej solar vám byl vyměněn. Přeji hezký večer.
Před 3 lety

Zdravím, odstaněno. Přeji hezký večer.
Před 3 lety

Zdravím, vadné SF vám bylo vyměněno. Přeji hezký večer.
Před 3 lety

Zdravím, vadné SF vám bylo vyměněno. Přeji hezký večer.
Před 3 lety

Zdravím, žádost není sepsána dle vzoru. Přeji hezký večer.
Před 3 lety