Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
Přátelé
Platformy
grassblock

mc.trenend.eu

bedrock

pe.trenend.eu

Online Staff
Momentálně není žádný staff online.
Online uživatelů
Žádní uživatelé nejsou online.
Statistiky
Celkem threadů
24909
Celkem příspěvků
61769
Uživatelů registrováno
21048
Online hostů
19
Poslední uživatel
gabi_11_
21Phx_LiveGame
21Phx_LiveGame
Hrac
Dufam ze budes moderator

Ja dúfam že nie
Před 3 lety

Já neříkám, že je.

pokial viem tobiasgamesyt není buger

Ten, který se do všeho sere a snaží se pouze o pořádek na serveru. PS: Miluju nahlašování bugerů ????????

Discord
LiveGame#6419
U mě to je Creita a snad neutrální maty a Loco, jinak občas i ten Pokoslav, kterej se dokáže zachovat, jako frajer a nebojí se otevřít papulu na vedení :D  
Před 1 rokem

Nick: LiveGame Kým byl trest udělen: Andy_S_ Platforma: Discord  Uvedený důvod trestu:Pravděpodobně řešení trestu někoho jiného Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Před pár dny se na Discordu udála konverzace ohledně perma banu a perma umlčení hráče Alicekmojejmeno, jeho ban jsem se snažil Andymu vysvětlit, že je blbost, aby hráč co dostal perma mute a následně zaslal fmsg, která se jinému hráči nedoručí, tak aby se to počítalo jako trest a hráč dostal ban. V ten moment mi přislo, že to co udělal Andy bylo přes čáru a jediná věc, které jsem chtěl docílit tak bylo to, aby Alicekmojejmeno dostal unban a to se naštěstí podařilo, zároven jsem chtěl jednou zprávou ukázat, že my hráči dokážeme držet při sobě dokonce i v případě, že už jich hodně z nás bylo zabanováno, proto jsem napsal zprávu ve stylu, že žádáme o jeho unban a ti co souhlasí, tak at zareagují srdíčkem. Tímto ticketem bych se chtěl omluvit a zažádat o unban, ban už jsem na žádné z vašich platforem nedostal snad přes více než rok a to zde hraji už více než 2 roky. Už několik lidí dostalo druhou šanci a nevidím důvod, proč bych ji neměl dostat já. S pozdravem LiveGame.
Před 1 rokem

Verze vašeho klienta (+případné modifikace): Minecraft 1.12.2Platforma: SurvivalPopis chyby: Dobrý večer, dne 12.6 jsem chtěl zničit v naší resce Chihuahua_Shop 3 hráčské shopy hráče, který již skončil s perma banem. Shop nešel zničit sekerou a tak jsem použil Explosive, ale item který je nad truhlou a ukazuje co shop označuje, tak se bugnul a nejde vykopat, zničit a blocky pod ním nejdou pokládat. Taková věc se mi v resce Chihuahua_Shop stala 3x. Prosím o možnou opravu a o odstranění buglých levitujících itemů. Děkuji, s pozdravem LiveGame.
Před 2 lety

Není to podle vzoru, a na nahlašování ohledně scamu je jiná sekce.
Před 3 lety

Dolož pokud možno nějaký důkaz, že je účet tvůj a poté budeš mít aspoň nějakou šanci na Unregister, v tuto chvíli to A-Team nemá nějak potvrzené, že je účet tvůj.
Před 3 lety