Ну, ты этого хотел, ты получил это, ты на 1000% моложе меня, так что заткнись, может ты думаешь, что оскорблять кого-то смешно, но ты смешной, я пишу, чтобы ты меня понимал, а ты оскорбляешь меня, тебе не повезло, теперь наслаждайся русским, ублюдок
Ну, ты этого хотел, ты получил это, ты на 1000% моложе меня, так что заткнись, может ты думаешь, что оскорблять кого-то смешно, но ты смешной, я пишу, чтобы ты меня понимал, а ты оскорбляешь меня, тебе не повезло, теперь наслаждайся русским, ублюдок
Ptají se mi , zda se mi vyplatí bojovat
Ptají se mi , proč to nevzdát
Ptají se mi , kdo vůbec jsem
Je to jednoduché , jsem spravedlnost
toď vše
A milné to nění , protože je tomu tak , protože nikdy nikomu nepomůžete a akorát urážíte každého , kdo se vám postaví , máš smůlu Hochu , právě jsi narazil na zeď a Já jsem ta zeď , mě jen tak nerozhodíš Kidde
toď vše
Opět porušujete pravidla.
Bohužel pro Vás, já se rusky ještě povinně učil.
A dělat si můžete samozřejmě cokoliv, ale počítejte s důsledky svého jednání.
jak porušuji pravidla , pane ??? Vy jste mě nazval doslova zaostalím člověkem , tak vám chci dokázat , že jediný zaostalý člověk jste tu vy , urazil jste mě , porušil jste nejen pravidla , ale dokonce slušnost a za to se platí , takže jestli dostanu ban , vy taky , konec hlašení
toď vše
jestly ovšem to bude jinak , dokážete všem tady , jak moc jsou helpeři a Moderátoři nefer a budete v haji , takže furt vyhrávám , mám hromadu es
toď vše
Vážený hráči ArryasCZ,
já ban beru, když ho dostanete i Vy :)
Jen Vás ještě poprosím o výpočet. Kolik let mi tedy je pokud jsem o 1000% mladší než Vy.
Mé obecné vzdělání zde nestačí a potřebuju Vaší pomoc.
Ale prosím o rychlý výpočet, než dostaneme oba ban.
podle vašeho vyjadřovaní , 9 let a nedostaneš ho , protože jsi moderátor
toď vše
ne, já chci výpočet z Vašeho věku, ne odhad kolik mi je
říkám 9 let , ale to je jedno , já taky , protože jsem naštvaý , hele , řeknu to takhle , ty nedostaneš ban a já jsem už zvyklí za svoje vyjadřovaní , takže pohoda a co se stane ??? Nic , jen se prostě zas změní nic
toď vše