Zdravím , jsem tu a mám hodně otázek , ale hlavní otázka je , PROČ SAKRA NEBERETE OHLEDY MA DS ?! Vím , hodně práce a nemáte moc času , ALE BANOVAT LIDI BEZ DŮVODU , NA TO ČAS MÁTE ?! Jako upřímně , čekal jsem od tohoto serveru všechno , ale ne BANDU KIDDŮ !!! Jako určitě po tom dostanu ban , protože Vlastníci serveru a helpeři , dokonce i moderátoři nesnesou kritiku , ale ok
K tomu mě docere se**e to , že všechno se zamítá hnedka , napíšeš do četu po provokaci , že je ta osoba ženský pohlavní orgán a hnedka dostaneš ban a nedaji ti unban , ok , chápu , ale očividně neumíte nic jiného , než s**t lidi , ale to ještě zvládnu
ALE DO HAJE NEZVLÁDNU TO PONÍŽENÍ Z TOHO , ŽE TEN SERVER JE FURT , I PO ROCE , STEJNÍ. Nic se nezměnilo , bany se dávaji nevinným lidem , neboli hráčům , všichni musí držet pravidla , až na AT team , a když se to někomu z AT teamu nelíbí , vyhodí ho , a nahradí ho ještě větším Id****m , kterýmu je vše jedno , K***a mě tohle nepřijde ani jako vtip , jo přijde , ale jako dost špatný vtip
I když dostanu ban , chci aspoň vědět za co , a jestli nic nedostanu , hold , pro mě bude každý v AT teamu jako R****d , co nemá ani ko**e říct někomu , kdo je lepší a inteligentní , že ho nenavidí , díky
PS: Očekávám aspoň jednoduchou a upřímnou odpověď , než dostanu ban , vyjádření AT teamu , chci vidět , jaký bude argument a když nebude , nom , uvidím , co se s tím dá dělat