Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno otázka na Dis
Článek napsal NeoTyransicek

BrawlCraftMC:

Filipekxddd o čo ti ide, Neo má pravdu neprávom si ho obvinil zo scamu ale neprečítal si si info pred vstupom do casina. Mám otázočku, vieš čítať ?

Na otázku samozřejmě odpovím. Ano umím, avšak si myslím že není správně specifikováno jak by se mělo vhazovat do hopperu Děkujeme

Před 4 lety

Nieje, ale je dobré podotknúť že nejak často nahlasuješ neprávom. Všimol som si že niečo máš proti Neovi. Urobil ti niečo ? Daj prosím rozumný argument

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

kamo ty jsi se sem připletl, tobě to mohlo být jedlo pokuď by jsi reagoval na stejné téma tak to chapu ale ty seš typek co napíše že si to zasloužil... ŘEKNI MI ZA CO??? ty sis bany zasloužil za hacky,nadafky a řekl bych že i za bugování netherstar protože ten počet by ste si nekoupili pokuď by jste to nevyužili (video:https://www.youtube.com/watch?v=85yTxkHacg8) ale hlavně spět k tematu proč jsem za napad kde jsem zminil známé servery na origo dostal ban

Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 lety
BrawlCraftMC:

Nieje, ale je dobré podotknúť že nejak často nahlasuješ neprávom. Všimol som si že niečo máš proti Neovi. Urobil ti niečo ? Daj prosím rozumný argument

jednou jsem se zastal Tuckera a Frozna a od té doby je toxic :D

Užívat si s přáteli a členy Dajmondkrů to je moje Hobby. Nahlašování hackerů a scammerů, to je moje radost
Před 4 lety

přesněji je toxic na mne a na kamarády kteří jsou milý na hráče (co vím)

Před 4 lety

Súhlasím je skoro tak toxic jak StepBro666 a to už je čo povedať

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

stepbros byl ale good typek dříve, vím to :)

Před 4 lety

možno ale stal sa z neho klasický toxic hráč

Neštvi ma kyde

Před 4 lety

jak myslím ja si s ním někdy pokecám

Před 4 lety

jen se chci ujistit jen jestli se mi to pokazilo nebo jsem tam dostal ban za to že jsem měl napat nebanovat za vyslovení názvu serveru s velkým H a Minepleskem? (píšu takle abych nedostal ban)

Před 4 lety