Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Tak těžké?? Dodat důkaz když tě o to žádám a prosím?
Článek napsal KoTleTka_27

Milý Sataniste,

To je to tak těžký mi dodat důkaz o banu na platformě Discord, když ho chci vidět, a jestli se nepletu měl bys sis nechat důkaz o banu až 7 dní.

A tak ti chci poprosit jestli budeš tak laskavý a dodal mi důkaz? Nemyslím si,že ses vyjádřil dostatečně k banu za "MASIVNÍ SPAMOVÁNÍ EMOJI/EMOTU." Takže si  myslím, že jestli mi to nedokážeš, že jsem masivně spamoval emoji tak bych měl dostat unban protože jsem nic neudělal.. a nejsou totiž žádné důkazy. To je zatím vše. DĚKUJI.

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobreý den,

jak jste již udal ve své žádosti: https://trenend.eu/forum/topic/8428-chci-dodat-dkaz-za-spamovn-emoji/

"Na váš discord server jsem napsal po dlouhé době., a to že jsem poslal max 3 emoty protože jestli se nepletu tak emoji/emoty jsou obrázky třeba jako "Pog" "Sadge" "catJAM" atd.. a vždy je to obrázek."

Jste tím porušil pravidlo: 27. Je zakázáno psát nevyžádané zprávy s záměrem zahltit chat (spam) jak ve veřejném tak v soukromém chatu, který je součástí sítě TRENEND.EU. Výjimka pro jednotlivou zprávu s prodlevou delší jak 10 sekund.

Sice v pravidlech je uvedeno: Člen AT má povinnost ponechat si důkazy 7 dní od incidentu, po sedmi dnech nemá hráč právo o požadování důkazu.

Není tam však napsáno, že jeho povinností je vám ho poskytnout. Hlavně když ve vašem případě, jste sám uvedl ve své žádosti, že jste zaslal víc EMOJI za sebou tím jste se i přiznal.

Další žádost si už nepište nemáte nárok na unban ani na zkrácení banu. Pokud by jste si vytvořil další žádost, můžete být zabanován zde na webu.

s pozdravem

ForeverNobody

x 1
Před 4 lety