jakej warp kil??? co prosím ryzooo?! hej normalně že jdu jednou za 100 let na survival hej mám v resce pvp on. napíšu jenom taintfirovy at jde je mnou at ne neučí sf protože jsem v tym pleb. hej nejakej blbecek tak jde a porad nic nevým jak jse dává ban, a sral mě tak že jsem ho zabijel! jsemm u to napsal ještě do msg : Prosím tě mužeš oddejít z moji resky? otrasvuješ mě! né že né on jsi jěště dává /back a /res tp husty hej taintfire měl práci tak jse čekal a opn mě tak provokoval tak jse dostal ban za udajmen warp kill když žádnej warp tam nebyl a navíc jednou jsem taky dostal ban zato že jsem někomu lezl do resky! hej přišel tak kdosi jsem nechtěl a dostal jsem ban za otravování v res. totok je to samí ale mě to děla! prosím o unban .když napíšu taintfirovy tak se kur** jse napojí další debílek kterýmu nemůžu nic a když to já udělam tak zato dostanu ban. pak ryzaa_ na discorde ale co tpa kill a já: kurva když na jednym nejmenovynym serveru jsem dostal ban kvuli tomu tpa killovi permu tak asi vým že jse to neoplatí a ona: no a co ted /warp kill, tyyy vole hej mě ryzaaa sere když mám resku starou 6 měsíců tak ja mám věděl ýe tam mám pvp+ nemuzu mu dat ban jednou jsem kvuli tomu otravovani v resce taky dostal ban a mu nic hlvne že mě potresta ryzaaa a nenechasi vse vysvetlyt. prosím Leyji o unban nebo ZorTik už nevým kdo tak šéfuje. :D jsi pamatuju za mých let 6 hráčů a leyji mi tak hesky pomáhala se všim :D a někdo s reskou a nasel mi ten nekdo sesnicu :D no nic to je vedlejší prosím o unban teda.