Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto WoW ryzooo fakt nice gratuluji
Článek napsal JaroslavekCzE

jakej warp kil??? co prosím ryzooo?! hej normalně že jdu jednou za 100 let na survival hej mám v resce pvp on. napíšu jenom taintfirovy at jde je mnou at ne neučí sf protože jsem v tym pleb. hej nejakej blbecek tak jde a porad nic nevým jak jse dává ban, a sral mě tak že jsem ho zabijel! jsemm u to napsal ještě do msg : Prosím tě mužeš oddejít z moji resky? otrasvuješ mě! né že né on jsi jěště dává /back a /res tp husty hej taintfire měl práci tak jse čekal a opn mě tak provokoval tak jse dostal ban za udajmen warp kill když žádnej warp tam nebyl a navíc jednou jsem taky dostal ban zato že jsem někomu lezl do resky! hej přišel tak kdosi jsem nechtěl a dostal jsem ban za otravování v res. totok je to samí ale mě to děla! prosím o unban .když napíšu taintfirovy tak se kur** jse napojí další debílek kterýmu nemůžu nic a když to já udělam tak zato dostanu ban. pak ryzaa_ na discorde ale co tpa kill a já: kurva když na jednym nejmenovynym serveru jsem dostal ban kvuli tomu tpa killovi permu tak asi vým že jse to neoplatí a ona: no a co ted /warp kill, tyyy vole hej mě ryzaaa sere když mám resku starou 6 měsíců tak ja mám věděl ýe tam mám pvp+ nemuzu mu dat ban jednou jsem kvuli tomu otravovani v resce taky dostal ban a mu nic hlvne že mě potresta ryzaaa a nenechasi vse vysvetlyt. prosím Leyji o unban nebo ZorTik už nevým kdo tak šéfuje. :D jsi pamatuju za mých let 6 hráčů a leyji mi tak hesky pomáhala se všim :D a někdo s reskou a nasel mi ten nekdo sesnicu :D no nic to je vedlejší prosím o unban teda.

jo a /tpa kill bych nikdy neudelal

a neoznačuj zbytočne dalších

Problém dnešního světa je ten, že každý kdo má díru do řiti ti může rozkazovat.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Neni to podľa vzoru prosim o LOCK.

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 5 lety