Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Nápady - The Pit a nábor
Článek napsal ModryPlamen

Dobrý den, po nějakém stráveném času na minihře the pit mě napadlo spoustu nápadů a různých úprav, že ani nevím, jestli je tu všechny vypíšu..

1. Vedle lodi jsou takové dřevěné výstupky ( nevím jak to nazvat ) a k těm jsou připojené části s vlnou. Z okraje části s vlnou se dá hitovat/střílet dolů z luku, takže by nebylo na škodu to dát pryč nebo to upravit tak, aby se tam nedalo hitovat/střílet.

2. Mezi výbavu patří meč, armor, ale i luk a 16 šípů, ale šípy se nedají nijak získat po vypotřebování, takže bych navhrl 1 šíp za 1 kill, ale to by bylo plný " lukostřelců " , takže mě napadlo 1 šíp za 2 killy.

3.  Chtělo by to přidat nějaký event, ale nenapadá mě jaký, takže jsem se poptal hráčů a napadlo je např. Kill the boss, jeden hráč bude mít popř. Full diamond armor protection 2 a diamond sword sharpness 2 s pár golden apple a lukem punch 2, ale ostatní budou mít full chain armor a iron sword no enchant. Bude to spočívat v tom, že všichni půjdou proti jednomu ( bossovi )  a kdo ho zabije, stane se tím bossem. S bossem by to bylo tak, že čím dýl jim jsi, tím víc goldů dostáváš.

4. Další věcí jsou hity, přijde mi, že zabít hráče, když má 7-10 hp mi přijde moc overpowered, takže by to chtělo nějak upravit.

5. Poslední věcí je nápad jednoho hráče. Nápad spočívá v tom, že by se zavedla soutěž/nábor o hodnost něčeho podobného jako " cheathunter", jelikož cheaterů na serveru je poslední dobou až moc.

Děkuji vám za pozornost.

Hráč ModryPlamen

x 5
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Jak vidím, tak mě zatím všichni přehlížejí :D

Před 3 lety

Dobrý den,

nepřehlížíme, avšak tento nápad nechávám otevřený pro ZorTika a Speedyho, jelikož já ThePit nespravuji.

Před 3 lety

Děkuji za odpověď, tak snad se na to brzy podívají.

Před 3 lety

Dobrý den, ještě jsem zapomněl dopsat, že v chatu se jednou za čas opakuje věta z zrušeného eventu rage pit.

Před 3 lety

Ještě pár dní a je to měsíc :/

 

x 1
Před 3 lety

Dobrý den,

popřemýšlíme o nápadech, omlouvám se za pozdní odpověď. Pokud se nám budou zdát jako dobré, začneme na nich pracovat.

I was there, ZorT.
Před 3 lety