Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Malinký dotaz :)
Článek napsal JaroslavekCzE

Dobrý den, chtěl bych sdílet můj dotaz ohledně banům a trenendu, jsem na trenendu nějaký ten rok když nebyl trenend a byl to jen prázdný server no jen survival a scared se začal dělat až za rok a něco, no ale jak se začaly přidávat servery jako třeba ten survival, scared, planet, atd... tak jestli by nechšlo udělat já jsem to už zkoušel na svým servru ano jde to ale na vašem že hráč který by hackoval třeba na planetu tak by dostal tam ban na planet třeba ten týden ale na survival se muže připojit uplně v poho ale když se bude chtít přihlásit na planet tak prostě bude mít tam ban, a proto by už nemusel hacovat na survivalu tak by mohl ofnout a hrát v pohodě survival nebo ten scared atd..., hlavně na scardu nevím jestli hledáte cheat huntera ale já jsem ten pravý :D noo... jakože když sem se zeptal kdo má AC tak všeci že maj atd.. aj lukork tam hodil joke roku u svýho brigádníka že to fláká to zabíjení tak ať zapne AC.... tak jen kdyby jste hledaly no, bych je mohl proklepnout dyštak hodit jim ban na 7 dní nebo kolik už je zato ban. Stačilo by ne jen mě ale třeba dáš formuláře kdo by chtěl být ten cheathunter jako podle mě má trenend tak 50% hráču Ačko takže by to potřebovalo jak sůl to samí s xrayem nebo na planetu už jsem vyděl takových hackeru.. a ten survival tam hraje nejvíc lidí takže bych poprosil že tam třeba je jeden AT na 300 lidí klidně tak bych poprosil aby tam byl minimálně 1 cheat hunter, 3 helpeři a alespoň jeden moderátor, to samí na scardu ale třeba jen 1 ch.h. a 1 helper a 1 moderator jako tam by to potřebovalo posílit no. Děkuji za odpoveď :)

Problém dnešního světa je ten, že každý kdo má díru do řiti ti může rozkazovat.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

děkujeme, ale nemáme zájem.

Před 4 lety