Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Nápad - VIP
Článek napsal Adam_Slicek

Ahoj, věřím že zde jsou jedinci co hrají hru Brawl Stars a můj nápad přichází z této hry, nicméně jdeme k nápadu! :D

Udělat aplikaci ohledně Trenend kupování VIPček/tokenů.

Avšak nejprve by jsme se museli přihlásit za údaje na trenendu (nick, heslo)

Dále by jsme klikli na položku co si chceme koupit.

třeba by si někdo vybral OV VIP

Klikne na OV vip, vybere platbu a potvrdí (samozřejmě že by tam byla napsána cena a peníze by byli odečteny)

a tadá, má OV vip na účtu :D

x 1

mam rad vindi

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

A nedá so to isté urobyť cez stránku servera v kolonke Store.

A urobyť app na mobil nie je také jednoduché, skúšal som nepodarilo sa.

Před 4 lety

Dá, ale dle mě to placení přes Brawl Stars je jednodušší, než aby na to Supercell měl stránku, můj názor

mam rad vindi

Před 4 lety
MeGustaxD:

Dá, ale dle mě to placení přes Brawl Stars je jednodušší, než aby na to Supercell měl stránku, můj názor

Dobrý den,

Tzv. Brawl Stars je Mobilní hra, kde se platí věci rovnou ve hře, takže na to nemají žádnou speciální sólo aplikaci. A taky si myslím, že je zbytečné dělat Aplikaci na nákupy, když už tu máš store (Odkaz na store), kde si můžete zakoupit cokoli, co tam mají.

S pozdravem a přeji hezký den.

CagCagy

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

Před 4 lety

Ano, ale dle mě to je jednodušší pro lidi kteří kupujou věci přes mobil, třeba OV že teďka ta SMSka tuším nebyla, tak by se to dalo koupit tam

mam rad vindi

Před 4 lety

Tak nedělej aplikaci, ale HTML aplikaci, to až tak těžký není.

Trpím demencí nejvyššího stupně.

Před 4 lety

Dobrý den,

do budoucna plánujeme něco jako administraci, která bude v podobě webové aplikace ale také v podobě mobilní aplikace pro Android popřípadě i iOS. Je to však plán do budoucna, který nemusí být realizován vůbec.

x 1

Před 4 lety