Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Projekt "KOSTKOGRAPHIC"
Článek napsal KonrMekGregor

samtheimmortal:

Zdravím, plánujete obnovovat přírodu i na anarchy? ????

Zdravím, díky za zprávu!

Pokud se tým rozroste na pár desítek, mohla by to být zajímavá aktivita na víkend!????

Taková forma team buildingu????

Před 4 lety

Ahoj,
I mě se to moc líbí, je to nádherné takto opravovat mapu. Sám jsem byl svědkem na jiných serverech toho, že najít si vhodné místo na stavbu baráku, hradu či jiného sídla je nervy beroucí stav. Někde to vezmou majitelé do ruky a restartují mapu ale že si to vezmou na starosti hráči a budou to opravovat ve svém volném čase a berou to jako koníček je nádherné. Jen tak dál! 

Nezapomeň mě sledovat na instagramu pokud mě chceš poznat více nebo jentak pokecat :) 

Před 4 lety
FantiikCZ:

Ahoj,
I mě se to moc líbí, je to nádherné takto opravovat mapu. Sám jsem byl svědkem na jiných serverech toho, že najít si vhodné místo na stavbu baráku, hradu či jiného sídla je nervy beroucí stav. Někde to vezmou majitelé do ruky a restartují mapu ale že si to vezmou na starosti hráči a budou to opravovat ve svém volném čase a berou to jako koníček je nádherné. Jen tak dál! 

Díky, vážím si tvojí pozitivní zprávy!

Přesně to je jeden z mnoha důvodů proč jsem tento projekt odstartoval????

Před 4 lety

Zdravím rád bych se uplatnil ve vašem týmu a obnovil trenend nick : JarassCze 

moc rád pomohu klidně z čímkoliv se bude hodit , děkuji 

Jarass

x 1

JarassCze

Před 4 lety
JarassCze:

Zdravím rád bych se uplatnil ve vašem týmu a obnovil trenend nick : JarassCze 

moc rád pomohu klidně z čímkoliv se bude hodit , děkuji 

Jarass

Rád tě uvítám mezi náma Jarassi!:)

Přidávám tě do týmu Těžičů, tnz., že kdykoliv se ti bude chtít pomoci s kopáním stačí napsat ve hře!:) Pokud uvidíš nějakou "nepěknou" stavbu sám, samozřejmě ji můžeš zničit též a pak se o to s námi podělit.

Vítej!

x 1

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

dobře , rád se připojím

JarassCze

Před 4 lety

#5 Oprava Města

Dnes jsem se ve 12 ráno probudil a dostal jsem zprávu od člena týmu MeGustaxD , že prý našel něco neuvěřitelného????

Po pár minutách přemlouvání se abych vstal jsem dorazil... a nemohl jsem uvěřit vlastním očím.

Stálo před námi celé město! Město, které již kdysi někdo opustil... kompletně rozbořené, pusté... no prostě bez života.

Mně tedy nezbývalo nic jiného, než se pustit do práce!????

Před: 

Z jiného úhlu:

Kopání opuštěných hradeb s prázdnými truhlami:

První barák:

Po předělávce:

Po hodině práce:

Druhá část, cca 2 hodiny kopání za mnou (i s pauzou):

A další utrpení!

Polovina za mnou, cca 3 hodiny práce (i s pauzou)

Už se začínají spawnovat i zvířata!

Poslední barák (To už jsem vás ochudil o pár screenshotu s podobnými baráky)

Poslední barák za mnou!

Vytvoření umělých kopců:

A konečný výsledek: ????

Informace o opravě:

• I s pauzami tato práce zabrala přes 5 hodin. 
  • Bylo utraceno přes 300 tisíc /money
  • Využito bylo přes 100 stacků grass blocků

Dobrý den,

Tohle se mi líbí, že se aspoň někdo snaží opravobat přírodu na Trenendu, kdybych měl více money, tak určitě taky hodím Donate.

Kdyby jste potřebovali věci na kopání atd. tak mi napište na Discord ČagČagy#6686 anebo ve hře do pm

S pozdravem a přeji hezký zbytek dne.

CagCagy

x 2

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

Ahoj, doporučil bych opravené místa ještě trochu doladit použitím bonemealu, vypadá to pak lépe.

x 1
Před 4 lety
CagCagy:

Dobrý den,

Tohle se mi líbí, že se aspoň někdo snaží opravobat přírodu na Trenendu, kdybych měl více money, tak určitě taky hodím Donate.

Kdyby jste potřebovali věci na kopání atd. tak mi napište na Discord ČagČagy#6686 anebo ve hře do pm

S pozdravem a přeji hezký zbytek dne.

CagCagy

Děkuji moc za tak pozitivní zprávu!:)

Před 4 lety