Takže dobrý den, dostal jsem ban za zneužití multiúčtu.
Nick - umelainteligence
Člen AT, který ban udělil - Nevím, nebyl jsem v tu chvíli online, ale typuju TuckerWayne nebo Satanist.
Platforma - Java
Důvod banu - Zneužití multiúčtu
Moje obhajoba (a.k.a román)
Takže dobrý den, někdy kolem 27. června jsem získal už druhý perma ban do své banové sbírky na účtu umelainteligence. Poprvé za lagování serveru, tentokrát za zneužití multiúčtu. (nice)
Takže, bylo to tak, že jsem někdy den před banem zjistil, kde končí všechny naše věci v /res tp pvp a úplně jsem nebyl nadšený, že /res tp pvp je jen o tom, aby pan DigesCZ měl denní výdělek pár milionů jen kvůli tomu, že jeho "kamarádi" neustále trčí v tom pvp a čekají na hráče, aby mu vytrhli meč a aby ztratil věc za miliony. Nakonec jsem šel do té pvp resky, ale s vypnutým /pvp, aby do mě němohli hitovat. V té době byl ale Diges online, dal mi kick na res a kicklo mě to pod mapu pvp. Když jsem to oznámil do chatu, co se nachází pod arénou, napsala mi jedna hráčka (nepamatuji si nick), či se na mě nemůže portnout a či si to nemůže prohlédnout, protože taky teď prý ztratila meč a chce vidět kde skončil. Tak se na mě portla a řekla mi, jestli s ní nechci rozjet kampaň proti /res tp pvp a že mi prý zaplatí nemalou částku. Já jsem to tedy jako největší blb přijal. Asi za 20 minut mi napsala znova, že vytvořila takové "emeraldíky", které v kovadlině přejmenovala na něco ve stylu "Na /res tp pvp kradou zbraně". Já jsem tedy zapl všechny moje účty, abych mohl zaspamovat celou /ah. Když jsem /ah zaspamoval, tak byla celá stránka posetá emeraldama, kdy jeden stál miliardu, aby to lidi neodkupovali. Nakonec mi ty prachy nedala a přístí den jsem dostal permu za viz. nahoře.
Takže teď pro shrnutí: Ano, použil jsem multiacc za který se omlouvám a slibuji, že už nebudu dělat nic, co bude proti pravidlům serveru. Žádost o unban sem píšu kvůli tomu, že se mi trest zdá příliš přehnaný a žádám o zkrácení. Zaspamovaná /ah není podle mého názoru tak moc hrozná, kdybych tam místo toho dal chestky se jménem Void Chest nebo klíče přejmenované na Spawner Key, tak bych to považoval za horší přestupek. Stejně se aukce každých 24 hodin čistí. Například ban na 7-14 dní by mi nějak neuškodil.
Také moc nesouhlasím se jménem banu. Zneužítí multiúčtu v /ah a za to perma? srsly?
Já myslel, že zneužití multiúčtu je jinými slovy "Obcházení banu", ale whatever.
A žádnou permu jsem na trenendu nikdy neobcházel.
Důkaz logu vám pravděpodobně nedám, jelikož nevím nickname toho hráče/hráčky, což jsem už samozřejmě zmiňoval. A taky už přesně nevím, kdy jsem s ním komunikoval)
Protože i když je trenend celkem zalagovaný server, je zábava na něm hrát a má i na to, že to je server proslavený Yakarim, kterej má fakt kidský diváky celkem dobrou komunitu. (nic ve zlým, Yakari je v pohodě)
Co jsem si z tohoto banu vzal? Že nemám porušuvat pravidla a taky nemám přijímat každou pitomost, za kterou mi někdo zaplatí virtuální měnou.
S pozdravem,
umelainteligence
(btw nic proti Digesovi nemám, je to v pohodě týpek, jen říkám pravdu jak to bylo)
(jo a taky se omlouvám za případné gramatické chyby/překlepy)
(jo a ban mi končí v roce 1970. Neznáte nějakého prodejce, který prodává stroj času? xd (joke))