Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto pls o zruseny banu omlouvam moc
Článek napsal Lordkuky

unban:sammy_tv                                                                                                                                                                                                                                    banujici:satanist                                                                                                                                                                                                                                       duvod:za fake vote key                                                                                                                                                                                                                         dukaz: nemam ale dam mozna                                                                                                                                                                                                         obhajoba: ahoj chcem unban za davno jsem ho zrusil a ten jak mne udal nebo dal na forum tak to dal moc pozde protoze uz nebil fake vote -key asi jsem dal pric asi pred 1 hodinou a prominte ze jsem bil tak zli včera jseli jsem vas urazil tak fakt prominte a prosim dejte / unban a nick budem moc rad a nikdy to neudelam.

x 2

prominte že mam hodne chyb 

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, nikoho jste neurážali, jen jste psali blbosti. Žiadosť o unban zamietam.
Snáď sa poučíte z trestu.

Satanist

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety