Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zkráceno Žádám o unban/zkrácení banu
Článek napsal umelainteligence

Unban poprosím
\\\\\\\///////
Nick: umelainteligence
Člen AT, který vás potrestal: TuckerWayne
Platforma - Java edice
Důvod banu: prý "Úmyslné lagování serveru"

Takže dobrý den,
Dnes, 14. června, jsem dostal permu na síti Trenend, prý za lagování serveru.
Předem musím říct, že dnes jsem na serveru vůbec nebyl online, to byl totiž můj mladší brácha. Sdílím s bratrem jeden laptop (kdybyste se ptali, proč byla stejná IP adresa), na kterém oba hrajeme Minecraft, každý ale za jiný nick. Dneska ale prý někde na SSD našel textový dokument, do kterého jsem si napsal údaje k účtu na Trenendu (na ten dokument jsem sám zapomněl, a myslel jsem si, že už jsem ho smazal). Můj bratr, místo toho aby mi to řekl, se kolem 9. hodiny napojil na server, a začal griefovat/lagovat server (Jak lagoval server, to mi neřekl, ale asi postavil nějaký rychlý opakující se obvod s pistony, nevim prostě). Prej se taky ptal náhodných lidí, či nechtějí pomoct, a když mu dali povolko, tak je rozkradl a rozgriefoval mýma superrychlýma věcma (nice). To, co jsem se dozvěděl, tak rozgriefoval resku jménem "topbannery", a jako slušný člověk bych vás požádal, abyste jim to tam rollbackli. Je mi to teď dost líto, že jsem dostal permu na server, na kterém byla zábava hrát, a můj bratr se Vám za to omlouvá, a slibuje, že to už neudělá. Protože ta anarchy, kam se dá chodit i když má hráč ban, je už celkem nuda a na legendární anarchy server jménem █████ to fakt nemá, hlavně kvůli malému borderu. A já si líp zabezpečím účet tím, že vytvořím nový účet na Windowsech a zahesluju ho. Předem nevím, kolik je na tom pravdy, protože mýmu bratrovi jsem nikdy nic nevěřil, takže se předem omlouvám, pokud je na tom 99% lež a pravda je jen to, že jsem dostal ban.

Takže: Požádál bych alespoň o zkrácení banu, například na čtrnáct dní.

Ale teď jako nevím, co mám jako důkazní materiál předložit. Můj bratr není pitomec, všechno, co vyfotí přes f2, smaže. Možná Tucker nějaký má. Tak jsem alespoň dávám screen banu:  https://ctrlv.cz/xa0k

x 1

Trpím demencí nejvyššího stupně.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den, 

Já vám dával ban za nepovolené modifikace, ban za lagování serveru vám dal P0rky_.

Váš bratr úmyslně lagoval server pomocí kbelíku lávy na který pak následně chtěl položit kbelík vody, tímto vytvořil obří lávovou sopku a po malé chvíli sem ihned zaznamenal obrovské lagy serveru. 

Nejen že lagoval server ale měl flyhack + griefoval přírodu.

Důkaz: http://leteckaposta.cz/506211706

Pokud jste měl někde v počítači uložené údaje k účtu, tak jste si ten soubour měl lépe zabezpečit aby se k tomu váš bratr nemohl dostat.

Každopádně si počkejte na vyjádření jiného člena Admin týmu.

S pozdravem 

TuckerWayne

x 2
Před 4 lety

Zdravím,

věřím, že s takovou hezky a smysluplně sepsanou přihláškou šlo o nějaký omyl, každopádně to Vás nijak plně neomlouvá a pravidla jste i tak porušil. Unban nedostanete, ale zkrátím Vám trest na 7 dní.

x 1

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety