Dobrý den,
tento ticket není žádné nahlášení, stížnost či zpětná vazba.
V tomto ticketu bych chtěl poděkovat celému admin teamu.
Jako první začnu ownery: Leyji a ZorTik.
Chtěl bych poděkovat Leyji a ZorTik za vytvoření tak skvělého serveru, a dát do něj věci, které byste na ostatních serverech nikdy neviděli. Jako jsou např. clany, votecreate, slimefun a další.
Potom bych chtěl poděkovat Leaderovi ReggyCZ za téměř podobné věci jako udělali pro server owneři.
Potom bych chtěl poděkovat helperům ForeverNobody a xXxDaWexXx za rychlé řešení ticketů na fóru a pomáhání hráčům.
Taky tu mám velké poděkování pro buildery jako je např. Kundros a SpeedFox_, protože postavili krásnou mapu lobby, spawnu a dalších.
Pak tu mám poděkování pro teamspeak správce Bassintag551 za řešení problémů na teamspeaku.
Pak tu mám ještě poděkování pro YouTube team Mesiac, SirYakari a MiziCZ za velkou reklamu na server. Díky tomu tu hraje víc hráčů.
A nakonec tu mám poděkování pro moderátory P0rky_ a boxeR, nejprve začnu P0rkym.
Tomuto moderátorovi bych chtěl poděkovat za hlídání hráčů a kontrolou warpů jako je /warp doly a /warp pvp. Když tu není anticheat, tahle kontrola se hodí :-)
A pak chci poděkovat moderátorovi boxeR za pomáhání lidem ve hře, například když mají nějaký bug.
Vím, že to každý z těchto členů admin teamu mají dost těžké, už kvůli threadům a chování ostatních hráčů.
Chci poděkovat každému členovi A-T za trpělivost a odhodlanost udělat tolik věcí pro server.
Budu rád když se k tomuto článku vyjádří ostatní hráči :-)
S pozdravem a přeji hezký zbytek dne.