Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Poděkování
Článek napsal baba_123

Dobrý den, 

tento ticket není žádné nahlášení, stížnost či zpětná vazba.

V tomto ticketu bych chtěl poděkovat celému admin teamu.

Jako první začnu ownery: Leyji a ZorTik.

Chtěl bych poděkovat Leyji a ZorTik za vytvoření tak skvělého serveru, a dát do něj věci, které byste na ostatních serverech nikdy neviděli. Jako jsou např. clany, votecreate, slimefun a další.

Potom bych chtěl poděkovat Leaderovi ReggyCZ za téměř podobné věci jako udělali pro server owneři.

Potom bych chtěl poděkovat helperům ForeverNobody a xXxDaWexXx za rychlé řešení ticketů na fóru a pomáhání hráčům.

Taky tu mám velké poděkování pro buildery jako je např. Kundros a SpeedFox_, protože postavili krásnou mapu lobby, spawnu a dalších.

Pak tu mám poděkování pro teamspeak správce Bassintag551 za řešení problémů na teamspeaku.

Pak tu mám ještě poděkování pro YouTube team Mesiac, SirYakari a MiziCZ za velkou reklamu na server. Díky tomu tu hraje víc hráčů.

A nakonec tu mám poděkování pro moderátory P0rky_ a boxeR, nejprve začnu P0rkym.

Tomuto moderátorovi bych chtěl poděkovat za hlídání hráčů a kontrolou warpů jako je /warp doly a /warp pvp. Když tu není anticheat, tahle kontrola se hodí :-)

A pak chci poděkovat moderátorovi boxeR za pomáhání lidem ve hře, například když mají nějaký bug.

Vím, že to každý z těchto členů admin teamu mají dost těžké, už kvůli threadům a chování ostatních hráčů.

Chci poděkovat každému členovi A-T za trpělivost a odhodlanost udělat tolik věcí pro server.

Budu rád když se k tomuto článku vyjádří ostatní hráči :-)

S pozdravem a přeji hezký zbytek dne.

x 1

420

PizzaTheBeast

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

mhm ,ok ????

????

x 1

???????? ????????????????, ???????? ???????? ????????????š, ???????? ???????? ????????????????,???????? ???????? ????????????š

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Děkujeme mockrát, toto je právě ten typ příspěvků, které nás při budování serveru nejvíce motivuje.

Před 4 lety

Měl bych tu poděkování taky pro bývalé členy A-T, ale jelikož jsem je neznal, nemůžu jak.

420

PizzaTheBeast

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zort nevytvořil slimefun ani votecrate. Je to normální zdarma plugin který pouze stáhnul a tím že má na serveru vote crate a jinek bedny tak porušuje EULA ale to už je vedlejší :) a slimefun je veřejně dostupný plugin který můžeš mít i na tvém aternos serveru :)

Před 4 lety
P0rkyv2:

Zort nevytvořil slimefun ani votecrate. Je to normální zdarma plugin který pouze stáhnul a tím že má na serveru vote crate a jinek bedny tak porušuje EULA ale to už je vedlejší :) a slimefun je veřejně dostupný plugin který můžeš mít i na tvém aternos serveru :)

A jak to tam teda dám?

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

Jo, Slimefun je free plugin, pravda, ale jak vím, tak je původně v angličtině, ZorT to tedy přeložil :D

Trpím demencí nejvyššího stupně.

Před 4 lety
umelainteligence:

Jo, Slimefun je free plugin, pravda, ale jak vím, tak je původně v angličtině, ZorT to tedy přeložil :D

No právě

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety