Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Užasný Helper Dejw
Článek napsal PankoLordik

Dobrý den,

tento thread považuji čistě jako diskuzní. Jestliže budete požadovat opětovné vyřešení vámi uvedených problémů, prosím, založte ke každému problému samostatný thread, jeho řešení bude poté probíhat obvyklou, námi všem známou, cestou. Pro lepší full-time podporu a live-chat, použijte prosím náš Ticketový systém na Discordu.

K prvnímu bodu se vyjádřím stručně a jasně, neznalost pravidel u E. Helpera xXxDaWexXx jsem absolutně nezaznamenala. Pokud byly přebytečné spawnery v oblasti 200x200 bloků, měl právo na jejich vykopání. K odpojení helpera z tska... jestliže narážíte na pravidlo §5 3. "Člen AT si vyhrazuje maximálně 2 hodiny na vyřešení vašeho problému v čekárně na ts nebo v podpoře na discordu.", musím vás opravit a uvést ke skutečnosti. V pravidle není napsáno, jakou minimální dobu s vámi musí problém řešit, pokud tedy problém helper považoval za vyřešený, není nic špatného na tom, že se odpojil. H. Helper není povinen řešit takové problémy, tudíž nevidím důvod k narážkám na něj.

K bodu číslo 2... za přehlédnutí článku se velice omlouvám, k jeho smazání však nedošlo (možná se někde zapsal a už si toho nikdo nevšiml). K té domluvě... pokud se s vámi kdokoliv z AT na něčem domluví, prosím, abyste mu to připomenul normálně, nikoliv však spamováním, Helper nemá šanci si zapamatovat, co všechno má za den dělat a co ne, na celé síti denně vyřeší několik stovek problémů a jednoduše se na to zapomene (i kdyby si to někam napsal, píšu z vlastní zkušenosti, kdy jsem ještě musela řešit problémy já sama, jelikož nebylo dostatek kvalitních členů v AT). To, že nějaký hráč celý den píše jednu a tu samou zprávu ještě neznamená, že spamuje chat (chat jede poměrně rychle, tak se to většinou zapíše a není to tak znát. Pokud vám vadí chat, použijte příkaz /tgc, který vám vypne chat od hráčů a nechá zapnutý pouze ten od členů AT), koneckonců jste to mohl i vyscreenovat a nahlásit na fórum, to už je však vaše věc. Chování Helpera tedy považuji za normální a v souladu se všemi pravidly.

K tpa killu... dodal jste důkazy (neviděla jsem je) => hráč byl potrestán, v pořádku. Vy však narážíte na to, že jste neobdržel věci, o které jste přišel. Pokud jste nedodal důkazy, jak vás hráč přímo zabil (video) není naší povinností vám věci navrátit, je to pouze vaše chyba, že se teleportujete na nedůvěryhodné hráče. Pokud jste však video dodal, prosím o zaslání odkazu na thread, na důkaz se podívám a prověřím, zda máte nárok na vrácení. 

Na závěr bych chtěla ještě dodat, že je od vás velice nehezké a arogantní to, jak se chováte vůči admin týmu, který vůbec ani na serveru být nemusí, je zde pro vás dobrovolně a nedostává žádné finanční odměny. Je zde kvůli tomu, aby vám pomohl, poradil a vyřešil vaše problémy, proto prosím, omluvte některé chvíle, kdy AT dělá drobné chyby, každý jsme člověk. Taktéž bych chtěla připomenout, že člen AT nemusí trávit veškerý svůj čas na serveru. Ani já se nemusím k vašemu příspěvku vyjadřovat, pokud si myslíte, že vás někdo ignoruje apod., nebráním vám rozeslat naše jednání na jiná fóra, jak zmiňujete. Taktéž vás poprosím, abyste se občas zamyslel a neházel špínu na ostatní lidi, ale popřemýšlel, jestli náhodou také neděláte nějaké chyby, ze kterých mohou být ostatní nešťastní :).

Věřím, že ne každému musí úplně sednout systém, jaký má server nastavený, jeho AT a herní prostředí, ale co mě opravdu štve je to, že tito lidé, než aby šli hrát někam jinam, otravují, nadávají, pomlouvají, slovíčkaří a nevím, co ještě. Vůbec netuším, co těmto lidem brání v opuštění serveru. Hmm... možná to bude touha po nahánění jejihc seběvedomí... to se asi holt nikdy nedozvím :-).

Přeji krásný zbytek dne, tento článek považuji jako vyřešený a uzavřený dle vaší věty: "Článek nebudu považovat za uzavřený, dokud se zde nevyjádří alespoň jeden majitel a na otázky mi neodpoví, někdo jiný než xXxDaWexXx.".

Děkuji za pochopení a za váš čas.

x 1

Před 4 lety