Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Užasný Helper Dejw
Článek napsal PankoLordik

Zdravím všechny, kteří si tento članek rozhodli přečíst a předem říkám, že je to čtení na trochu delší dobu.

Článek bude převážne pojednávat o Helperovi xXxDaWexXx a z části taky o a-teamu.

Pro lepší orientaci rozdělím určité problémy do 3 skupin.

1. Spawnery, neznalost pravidel a problémů nastupujících s danými pravidly.

2. Mazání a přehlížení žádosti o navrácení vecí, na které byly dodány dostatečné dukazy.

3. Článek TpaKill a jeho odbití.

Víš Dejwe, každý má svůj pomyslný pohár, keterý umí přetéci a ten můj pávě přetýká.

Tak se do toho vrhneme ať to máme za sebou.

1. Spawnery, neznalost pravidel a problému nastupujících s danými pravidly.

V tomto případě se jedná o rozmístení spawnerů do 4 resek. V době kdy tento problém nastal bylo pravidlo 50 spawnerů na resku (nebo-li plochu 200x200 bloků).  Podle vámi určenými pravidly bylo řečeno podle §2 Pravidla jednotlivých serverů, odstavce Survival, Je zakázáno vlastit více než 50 položených spawnerů na oblasti o 200x200 bloků . Při porušení budou přebytečné spawnery bez výzvy a náhrady odstraněny.

Nebylo a není nikde určeno kde na ploše 200x200 tyto spawnery mohou být umístěny a ani že mají být od sebe 200 bloků jak jsi Dejwe tvrdil, jen že jich na ploše mohlo být 50. Kvůli tomuto porblému jsem se radil a bývalým Helprem Satanistem a dospěli jsme k nározu, že moje rozestavení spawnerů není ním bráno za porušení pravidel. 

Komunikace + foto v komunikaci: https://uloz.to/tamhle/hdcKLlSJt0xk

Ačkoliv mi toto nebylo zamítnuto tak jsem nápad zrealizoval. Následně se ukázal Dejw a naléhal na odstranění spawnerů bez dostatečných důvodů a vysvětlení pro je tam mít nemohu. Aby tedy nedošlo ke křivdě pozval jsem si Dejwa na TS3, ani zde se porádně nic nezměnilo a poté co jsem se mu snažil vysvětlit, jaký problém přináší jeho pravidlo, které určovalo, že spawnery musí být 200 bloků od sebe tak se z TS3 odpojil. Podle pravidla §5 Práva a povinnosti Admin Teamu, odstavce 3. Člen AT si vyhrazuje maximálně 2 hodiny na vyřešení vašeho problému v čekárně na ts nebo v podpoře na discordu. (samozřejmě, když hráč mele blbosti tam AT není povinen to poslouchat), problém je ten, že to co jsme řešili nebyla blbost. 

Kvůli tomuto závěru, jsem neměl tedy jasnou odpověď a zbývalo se mi obrátit jen na Hl. Helpera ForeverNobody. Popřipojení na TS3 čekárnu si mě vzal do párády P0rky_, kterému jsem následně oznámil, že čekám na Forevera a on mi odvětil, že mu dá vědět. Po přibližně 3 hdinách čekní na TS jsem to vzdal a odpojil se. 

Následně pár dní na to mi do resky přišel Dejw a sebral mi 82 Vindicator spawnerů, 5 Enderman spawnerů a 48 IronGolem spawnerů prý za doprovodu Forevera. Taky vtipné na TS za 3 hodiny Forever přijít nedokáže, ale aby se podívál, jak si Dejw kope, tak na to čas má.

Nedělalo by mi zádný problém spawnery odstranit, pokud by mi bylo jasně řečeno, jaké pravidla toto porušuje a bylo mi jasně odpovězeno na otázky jenž jsem předložil. 

Za tento incident žádám navrácení spawnerů a jasné objasnění a jejich rozestavení v resce.

2. Mazání a přehlížení žádosti o navrácení vecí na které byly dodány dostatečné dukazy.

Před několika týdny jsem si zažádal o navracění itemů, které byly ztraceny při bugu v Aukci, tento článek v sekci Chyby na serveru ležel bez povšimnutí pár dní, ačkoliv ostatní články kolem byly vyřešené. Když na toto upozornil Dejwa odvětil, že tam nic takého není, ačkoliv tam ten článek pořád byl včetně asi 15 shlédnutí, pár dní na to záhadně článek zmizel. Bylo mi to docela podezřelé, ale řekl jsem nu což a napsal článek znovu. Podruhé si článku Dejw všimnul a rozhodl se, že na něj tedy odpoví. Všechny důkazy mi odsouhlasil a napsal, že až se večer dostane na server vše mi navrátí. Jednalo se o jeden TT meč s maximálními enchanty jenž měl level 75 a obsahoval i Soulboun a pak ještě o 8 Explosive krumpáčů s enchanty z Lucky krumpáčů. Ten den jsem se tedy na server dostavil a čekal od asi 20:00 do 0:00, za celou dobu mi nic nepřišlo. Člověk by si řekl, že asi něměl čas a na server nedorazil ba naopak on dorazil a i věděl, že tam jsem. Jak jsem toto poznal jednoduše. Když jsem do serveru napsal 3 zprávy z toho dvě se opakovaly, dostal jsem mute.... taky paráda a to, že na serveru celou noc, nějaký cápek spamowal, že chce koupit rank, to Dejwovi asi nevadilo tolik, jako moje 3 zprávy.

Důkaz: https://uloz.to/file/tzfdmTSIAIPu/snimek-obrazovky-22-png

Za tento incident žádám navrácení všech itemů z Aukce jenž jsem vypsal a jenž mi zmizely.

3. Článek TpaKill a jeho odbití.

Před pár dny jsem napsal na forům o hráči, jenž na serveru prováděl TpaKill, aby byl potrestán a věci jenž jsem při portnutí na něj ztratil mi byly navráceny. Hráč byl sice prý potrestán, ale mi nebyly navráceny z důvodu nedostatečných důkazů a to i přesto, že jsem dodal mnoho screenu na kterých je vidět, hráč co láká jiné hráče do arény, tpa které jsem na něho dal a pak naslédné zabití u kterého je i dotyčný hráč vidět v pozadí. Dejwovo vyjádření bylo, že zamíta věci vrátit kvůli tomu, že vše mohlo být sekrané a časově to na sebe nemuselo navazovat. Náledně také přidal že meč na levelu 55 už mívá soulbound a že nevěří, že jsem ho měl když v ec mám jestě 3 na levelu 75. Tak doufám Dejwe, že když ses divál tak sis všimnul, že jeden z meču jenž má level 75 taky nemá soulbound (přidávám je tam až před prodáváním). Zárověn mi řekni proč bych měl dělat takový podvod když mám v ev ještě další 3? Abych ti odpověděl proč jsem ho měl u sebe tak to bylo z důvodů. že jsem ho expil a přitom si řekl že se podívám na parkour event za 2M, bohužel to byl TpaKill přímo do warp pvp a místo, aby byl Dejw vděčný, že server zbavuji "smějdů" tak mě podezírá z podvodu. Pro tvé ujasnění dodám foto s časem vyfocení fotek. 

Foto korespondence: https://uloz.to/file/JoX6oZpb1vwz/snimek-obrazovky-26-png

Důkaz časů vyfocení: https://uloz.to/tamhle/uBvfHQnUjnWS

Za tento incident žádám navrácení TT meče s Lucky enchanty s přibližnými enchanty co má level 55 (bez soulbound, který tam nebyl)

Článek nebudu považovat za uzavřený, dokud se zde nevyjádří alespoň jeden majitel a na otázky mi neodpoví, někdo jiný než xXxDaWexXx.

Co bych závěren na toto divadlo řekl. Čekal byl trochu férovější jednání, činy podložené jasnými důkazy (ne jen ty spawneru tu být nemůžou... já chci slyšet jakého práva porušení jsem se dopustil). Zároveň bych doporučil mít na serveru o takých rozměrech více než jen jednoho Helpera. Nebudem si lhát jsme len lidé co si dokážou někoho oblíbit více a někoho méně, proto by na jeden server, něměl být jen jeden Helper.

Závěrem říkám, že mi docela zabralo toto napsat a jestli to zas někdo smete ze stolů a schová či odstraní, nebo bude ignorovat, tak už se vážně vzteknu a jednání tohoto serverů nezůstane jen na tomto fóru. 

ps: za případné gramatické chyby v textu se omlouvám, po náročném dni se něco takového v jednu ránu moc dobře nepíše

S pozdravem PankoLordik

x 2
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

mhm,                                                                 ✴️

Na toto se nemohu dočkať

(。◕‿◕。)☞ ????

????

???????? ????????????????, ???????? ???????? ????????????š, ???????? ???????? ????????????????,???????? ???????? ????????????š

Tak tohle je zajímavé.

No... na toto nemám jak odpovědět.

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

No před pár dny jsem měl podobný případ.

Něco mi dovolil boxer (moder).A následně za několik dní mi dal dave ban, za to co mi dal boxer, že se to prý nesmí.

Před 4 lety

Uprimnou soustrast....jsem zvědavá jak to dopadne, sleduji tento článek a ode mně máš podporu????

Inteligence na Zemi je stále stejná, jen počet obyvatel roste.

Před 4 lety

V temto te budu podporovať jelikož si polka serveru aj ja myslím že Dawe neni helper ktorý by si zaslúžil E.Helpera :) Bolo tu veľa sťažnosti na Dewa ale nikdo to nerieši preto som aj odišiel z trenend lebo tam byl naprd ateam okrem Rejžy, Satana, Ethxrnytiho, TuckerWayne, Dubinek, Zortik a ešte Gorilla ktorý mi pomihol ked som niečo nevedel s redstonom :) týmto členom ATEAMU veľká vďaka lebo niečo aspon z trenendom pohli ale teraz? Mam na to len jedni slovo. Fuj :) 

x 1

"Pravý priatel je len, který prijde, ked všetci odchádzajú"❤️

Tomkriz ty máš permaban?

420

PizzaTheBeast

Před 4 lety

Zajímavé,je mi tě líto

Před 4 lety

Přeji přijemné hezké středeční ráno,

Nemám nějak extra moc času na to, abych četl celou vaši slohovku o tom, jak jsem neschopný, samozřejmě, jsem neschopný, přiznávám, protože starat se o forum, discord, slimefun problémy, slimefun bugy, griefy, krádeže, scam a mnoho dalších na serveru, kde se denně vystřídá 1 tisíc lidí, sám, je přece primitivní a časově nenáročné.

První část, co se týče spawnerů, to už jsme spolu mnohokrát řešili a stále a stále to nemůžete pochopit, na oblast 200x200 je povoleno už až 80 spawnerů nehledě na to, v jaké resce nebo chunku jsou ty spawnery. Takhle je dané pravidlo a vaše konverzace se Satanistem je již stará a Já také nejsem Satanist, spawnery jsem vám již 2x předtím vykopal, a tak vám mohlo dojít, že něco děláte špatně. A i přesto jste nadále se to pravidlo nebyl schopen naučit nebo pochopit ani po mém možná "divném" nebo "retardovaném" vysvětlení, které znělo "Představte si krychli, která má 200x200, to snad zvládnete. A teď si kdekoliv v té krychli představte 80 spawnerů, pokud tam přidáte jeden navíc, skopu vám ho. Ale hned vedle té krychle bude další a v ní může být dalších 80." ačkoliv to zní trochu praštěně, stále jste nebyl sto to pochopit, tak jsem vám to musel říct takhle jako byste byl... bez urážky, narušený. Ještě by nebylo od věci zmínit, že jste mi mnohokrát vyhrožoval, jak podáte stížnost, že jste ty spawnery řešil s naším majitelem a dejme tomu o dva dny později žádal kontakt na majitele, nevěděl jsem tedy co si z toho vzít. 

Druhá část, nemám žádný problém Vám a obecně každému cokoliv vrátit, jestliže mi doložíte dostatečné důkazy, ano, nejspíše jsem vám napsal že Vám to vrátím, ale jsem jen člověk a již nahoře jsem zmínil, že mimo to, jak jsem neschopný řeším mnoho jiných věcí a nemohu si pamatovat každého komu mám co vracet nebo koho zabanovat ať už z fora nebo ze zpráv na discordu, mnohdy jsem rád, že večer dořeším forum po většině dne v práci a mohu jít spát s klidem na duši.

Třetí část, zde mi nezbývá nic jiného než přiznat moji chybu nebo spíš nedbalost, protože jsem buď nechtěl nebo mě nenapadlo se podívat na název fotek, kde jde lehce poznat čas, kdy a jak, přestože jste je mohl přejmenovat. Ano, trestný zločin, kdy jsem se nepodíval na názvy fotek jsem spáchal, ale na ani jedné fotce nejde vidět váš inventář ani že bys vás něco vypadlo, nic co byste měl u sebe, nejsem tedy povinnen Vám cokoli vracet.

Veškerá data serveru, jsou majetkem TRENEND.EU a při jakémkoliv neúmyslném (i úmyslném) poškození nebo ztrátě, nemá hráč právo na náhradu škody.

Je zakázáno vlastit více než 80 položených spawnerů na oblasti o 200x200 bloků a zároveň více než 15 položených spawnerů v jednom chunku . Při porušení budou přebytečné spawnery bez výzvy a náhrady odstraněny.

Je přísně zakázáno hledat a zneužívat děr (chyb), popř. přejímání významu určitých slov v pravidlech

x 2 x 1

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^