Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Neschopný helper/wtf?
Článek napsal ReeeF_CZ

takže, žádám vysvětlení od xxxdawexxx, někdo mi claimne resku, protože server to nezvládá, super. hráč nekomunikuje a nepotkal jsem ho na serveru. Všechno co tam bylo, bylo poctivě nahrané, a tudíž jsem si mohl já vše poctivě vzít a odnést. Tohle je totální scam a helper v tom pomáhá, well done ! 

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

LOL

x 1
Před 4 lety

Ještě jedna věc, kdyby xxxdawexxx byl schopný a vyřešel to dříve než po 4 hodinách, tak bych nemusel vzít si ty věci sám, nebo víš co? dej mi 30 mega na ruku, a rovnou všem na serveru, protože mám stejné právo na majetek v hodnotě 30mega jako ten týpek, jediný co musel udělat je najít obrovskou plošinu na nebi!!! samozřejmě, že když není reska moje ale má být, tak nic neuděláš, ale když ji má člověk co ji ukradl a získal nečestně tak mu ji resetneš, vše co tam je je získané díky mě, takže když  někdo někoho okrade protože ten člověk neví jak se dělá reska, tak je to vlastně úplně v pořádku!!! začni trochu přemýšlet, dnes i včera jsem se snažil kontaktovat kiwiho, nikde nic, a z jeho strany jsem žádný pokus neviděl, takže je to krádež, evidentně nejsi dostatečně chápavý, když s tím máš problém!!! ten hráč neudělal nic, a má resku  v hodnotě přes 30 milionů, super, pěkně kazíš ekonomiku serveru!

Před 4 lety

Tak je to jeho práce ne?

A s tím, že chceš, aby všem dal 30 mega je pitomost... Znáš inflaci? Kdyby se všem givno 30 mega, tak jablko v shopu nestojí například 50$, tak místo toho by stálo třeba 29 999 950$

Jo a jinak: Jestli nechceš, aby ti někdo ukradl tvoje sídlo, začni hrát na singleplayeru, tam ti to ukradne leda herobrine xd

Trpím demencí nejvyššího stupně.

ty asi taky nejsi úplně chápavý že? 

Před 4 lety

Dobrý večer,

nemohu řešit vše hned, mám praci a nebudu zde trávit veškerý svůj čas. Po 30-ti denní neaktivitě se všechny vaše resky nenávratně smažou, bez nároku na vrácení. Tuhle větu vám řekne každý člen A-T, pokud nepočítam buildery, ti se o tohle samozřejmě nestarají. Jakmile vám zmizí reska, jedná se o oblast bez resky, pochopitelně. Každý hráč tedy si ji může přivlastnit, bez jakéhokoliv trestu. Pokud by ji rozgriefoval, bude zabanován. Nazývate mne neschopný helperem, ale vy neumíte řešit problémy jinak, než rozgriefování resky, to také o něčem vypovídá. Také ještě zmíním, že reska jinak než po 30-ti denní aktivitě "jen tak" nezmizí, aby si ji mohl přivlastnit někdo jiný.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Ještě dodám, že jsem vás za ten griefing mohl zabanovat, ale neučinil jsem tak, tak mne k tomu nenuťte, děkuji. 

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Děkuji, že jste mě nezabanoval za to, že jsem si bral co mi právem patří.

Před 4 lety

Pravidla jsou dost zvláštně a zmateně nastavena pro resky. Jak může být trestné griefování místa, kde byla reska, ale nebýt trestné si ji přivlastnit? vždyť je to úlně jedno? A když ještě nekdo ještě nemá resku, tak to je jeho chyba, že ji tam nemá? to dává smysl

Před 4 lety

Pokud by zkrátka bylo pravidlo, že kde není reska, tam se může ničit a kdybych věděl. že reska zmizí po měsíci, tak 1. určitě se přijdu na server podívat aby mi ji nikdo nevzal, ale řekněme, že v té situaci bych na to nic neříkal, ale nechápu proč se ta reska musí zrušit.

Před 4 lety