Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Nábor PŘIHLÁŠKY DO ADMIN TÝMU
Článek napsal Leyji

Dobrý den, hlásím se na pozici Moderátor. Na serveru hraju skoro rok. Moderátor bych chtěl být protože se mi váš server velice líbí. Moderátor má na práci to, aby se hráči na serveru chovali dobře a nespamovali blbosti. Myslím si, že byste mě měli přijmout, protože Minecraft hraju více než 5 let a znám hodně commandů. Kdyby jste mě přijali byl bych na serveru každý den alespoň 4hodiny. Souhlasím s podmínkami pro přijetí. Ještě bych chtěl zmínit, že limit 30 redstonů na chunk je hrozně málo. Budu velice rád, Když mě přijmete. a můj Discord tag je 2Simba#8107

x 6
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

2Simba ty přihlášky SE NEPÍŠÍ SEM, ale klikneš na ten odkaz v prvním příspěvku a tam založíš článek. Jak může být někdo adminem když ani neví kam napsat přihlášku

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Kuba_54 ok 

Před 4 lety

Dobry den! muzu byt na serveru Helper budu pomahat lidem ???? Děkuji!

Já tu nikdy nebyl, a nadále nebudu.

Před 4 lety

neviem 

môžeš??

Keby nerobíte blbosti nemusíte sem písať

Před 4 lety

Já to nechám, na potom. Stále nemám rozum :DD

Před 4 lety

Dobrý den, chtěl bych se ucházet o místo v Admin teamu, protože mě na tomhle serveru baví hrát a rád pomáhám lidem. Přeji hezký den všem.

Koťák

Před 2 lety

Dobrý den, chtěl bych se ucházet o místo v Admin teamu, protože mě na tomhle serveru baví hrát a rád pomáhám lidem. Přeji hezký den všem.

Koťák

Před 2 lety

ahoj muj nick je Plechozroutek discord:Plechozroutek-0716 neumim napsat hashtag a chtel by jsem se přihlásit k moderatorum protože jsem no ted jsem  hodne aktivni a chtel by jsem pomahat serveru a komunite , banovat hackery,scammery  atd na serveru hraju cca 2roky

souhlasim s podminkami a pravidly ja mamlas sry :D papa

život ve irl je na nic

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Dobrý Den. CHtel bych se stát admin team

Před 2 lety