Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

MODERÁTOR-MojzA_
Článek napsal MojzA_

 

Váš nick ve hře:MojzA_

Discord tag:Mojza_#3818

Na jakou pozici se hlásíte?-Hlásím se na pozici Moderátora

Jak dlouho hrajete u nás na serveru?-Na serveru hraji od roku 2021, po přibližně roce jsem měl pauzu a nehrál jsem moc aktivně, ale opět začínám.

Proč chcete být součástí našeho týmu?- Součástí AT bych chtěl být, protože je to podle mě velká čest, zodpovědnost.Myslím, že každý kvalitní Moderátor může AT jenom přispět, váš server mám rád a mám s ním několika leté zkušenosti, zárověn bych tu mohl trávit spoustu času denně, kterou bych jinak věnoval něčemu nepotřebnému.

Co má podle vás vybraná pozice na práci?-Moderátor svym způsobem reprezentuje server, dělá ho příjemným ať už pro hráče, tak pro AT, zlepšuje komunitu hráčů pozitivní prací / pomáháním.

Proč bychom měli přijmout právě vás?-Server je místo, do kterého bych chtěl přinášet pozitivní energii, hrál bych cca 3-5 hodin denně na serveru, s hráčema ve většině případech v komunikaci vycházím dobře, jsem aktivní, klidný.Server bych chtěl zpříjemňovat ostatním hráčům/ členům AT.Mám dobrou gramatiku/ pravopis, umím jednat profesionálně a zároveň kamarádsky, dávám si na věcech záležet.

Kolik času za den budete trávit na serveru v případě, že budete přijati?- Přibližně 3-5 hodin denně, také podle času kvůli osobním důvodům.

Souhlasíte s podmínkami pro přijetí do týmu?Ano, podmínky pro přijetí znám a souhlasím s nimy.

Něco, co byste nám chtěli ještě sdělit?-Tuto žádost beru opravdu vážně, protože vidím že se na tuto pozici hlásí několik hráčů, ale přijde mi že většina z jejich přihlášek nejsou kvalitně udělané, takže bych to chtěl alespoň trochu změnit.

x 1

)

 

Před 1 rokem