Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Pro Leyji: Opakovaná žádost o Unban
Článek napsal dodo23tek

Nick: dodo23tek

Kým byl trest udělen: Andys

Platforma: Discord

Uvedený důvod trestu: Žádný (podle předchozího vyjádření: uvádění lží)
https://forum.trenend.eu/forum/topic/24962-bezdvodn-ban-na-discordu/

Vaše vyjádření/vysvětlení situace:

Před chvílí se Andys na discordu rozohnil a všechny komu vadilo, že se nemůžou připojit tam nazýval spratky a IDIOTY. Napsal jsem že to si teda vyprošuji, aby mě, 31 letýho dospělýho člověka někdo nazýval spratkem a IDIOTem! Jako odpověď jsem od něj dostal ban na celém discordu trenendu.
Nekupoval jsem si rank, aby mi tu vaši modi nadávali do idiotů a spratků.

Po mé žádosti o OMLUVU a unban mi ovšem od správce ANDYSe, nepřišla omluva za nevhodné vyjadřování, ale naopak mě nařknul z toho, že jsem šířil nějaké nepravdivé informace, což si také rozhodně vyprošuji.

V #pokec jsem uvedl, že podle chyby, která se vypisovala to vypadá, že má plugin LuckyPerms problém s komunikací s databází. To že to tuhle chybu vypisuje, za to já bohužel nemohu a popis chyby prostě toto znamená. To že to je podle vášeho admina Andyse způsobené DDoS útokem ale nerozporuje to, co jsem napsal já - a tedy, že plugin LuckyPerms má problém při komunikaci s databází. Rozhodně si tedy nemyslím, že bych se dopustil jakékoliv lži, ze které mě tu váš admin oviňuje. Stejně tak si nemyslím, že to je relevantní důvod k tomu mě zablokovat na Discordu.

Dle mého osobního skromného názoru byl ban způsoben tím, že Andys prostě situaci psychicky nezvládá a že se mu nelíbí, že se v #pokec objevují příspěvky ve stylu že "něco zase nefunguje"... Tomu já naprosto rozumím a chápu to. To ovšem neznamená, že má právo nazývat hráče SPRATKY a IDIOTY!

Také nerozumím ani tomu, proč žádost o unban od admina Andyse řeší stejný admin Andys? Není to tak trochu střet zájmů?!

Žádám tedy o vyřešení jiným adminem, než je Andys, aby nedocházelo ke střetu zájmů.

A zároveň trvám na tom, aby se omluvil. Není přípustné, aby admin jentak nadával hráčům, když to nezvládá. Hráči za to nemohou.

dodo23tek

https://forum.trenend.eu/forum/topic/24962-bezdvodn-ban-na-discordu/

Před 2 lety

Vyjadreni jste jiz dostal. Opakovanym zakladanim teze zadosti obdrzite ban i zde.

x 2
Před 2 lety