Nick: Cliks
Kým byl trest udělen: lammpicka456
Platforma:Minecraft oasis
Uvedený důvod trestu: Nepovolené modifikace
Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Zdravím dnes jsem dostal ban za hacky. Coz uplne neni mozne, protoze jsem byl na labymodu po celou dobu. Dukaz ktery mi lampicka456 dala k duvodu banu je k smichu. Na dukazu jde videt vlastne jen to ze zabijim lidi s invisem. Tento ban je nepravem a lampicka456 by si mela hrace proverit a ne soudit z toho ze zabiju hrace s invisem. Jeste se chci vyjadrit k veci co hrac ktery me nahlasoval udelal. Hrac ukazuje ze ma invis a ja ho po chvilce zabiju. mozna kdyby si lampicka456 vsimla teda kdyby si chtela vsimnout tak by vedela ze jsem videl bublinky jelikoz mi oci slouzi dobre. Dukaz by mel byt jeste k tomu neplatny jelikoz to jede tak 15 fps tim padem ze me hackera muze udelat kazdy .kdyz se pomalu citim jako kdyby se hracovy sekal cely pc. Doufam ze si lampicka456 bude vice vsimat hackeru a ne hracu a bude se opravdu divat na dukazy a vsimat si malickosti ktere ji utekly jeste pred tim nez napise /ban . Prosim o unban a o navraceni veci. Z me strany je to vse Cliks.