Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Odchod z AT
Článek napsal Ethxrnity

Souhlasím s CrystalDino ja som prestal každý den hrávat na Trenend kvoli arogantnemu AT nemyslím Zorta ale teraz ked ste vyhdili Ethxa tak už zo serveromm navždy končím

"Pravý priatel je len, který prijde, ked všetci odchádzajú"❤️

Před 4 lety

Co jsem byl na serveru zdal ses mi jako jeden z mala ochotny a zrejme i jako zkuseny helper.Skoda pokud vse je tak jak je zde napsano.Ocvidne tu stoji server na nahou jen diky majitelum.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Já jsem na serveru přestal hrát právě kvůli těmto hráčům (bývalí členové AT): Ryzaaa_ (Rejza_) a Digimonstar (DigesCZ). Sice už nejsou v AT ale pak jsem zjistil že většina admin teamu je jako ti 2 hráči (nechci je nijak pošpinit pouze říkám že se nehodili do AT a neměli na to dostatečné zkušenosti protože dávali bezdůvodné bany a nedokázali pomoct hráčům)

Mám rád pizzu

Před 4 lety

Trenend je super server ale niektorý členi AT to kazia. Treba nabrať nových ľudí a keliankuu vyhodiť bez urážky. Sice z ňou nemám skúsenosti ale viem čo robí a není to TYP človeka do AT. Verte mi. Nie na jednom serveri som bol v AT. A aj som v AT na serveri kde je údržba (aktivito podobnému trenendu). Prvé pocity z serveru vychádzajú z AT. Ethxrnity bol dobrý Helper. 

- Kingys

Keby sa Ethxrnity,satanist a forever vrátia do AT server by bol lepším.

Owner Crew ReportHunters tak si daj pozor na nadávky a obchádzanie cenzury :O

Před 4 lety

Souhlasím ale já už se sem dále nebudu vyjadřovat protože myslím že jsem řekl vše co jsem chtěl a doufám že to owneři napraví a udělají na serveru pořádek.

Mám rád pizzu

Před 4 lety