Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Odchod z AT
Článek napsal Ethxrnity

Ahoj! 

Rád bych se vyjádřil k mému odchodu/vyhazovu z AT. Z AT jsem byl vyhozen dne 6.3 hned po přidání dvou nových lidí do týmu. Důvod byl následující. Choval jsem se hnusně a zároveň říkal Keliance pravdu. Tento člověk avšak v týmu opravdu nemá co dělat a nemá na to jednak zkušenosti, přístup a chuť. Celkově tento člen narušuje systém a dělá si v AT co chce. Hlavní důvod proč jsem byl vyhozen, tak byl můj příspěvek na IG, kde jsem veřejně pošpinil její jméno. Byl bych moc rád, kdybyste můj odchod z AT již neřešili a přenesli se přes to. Je sice pravda, že server momentálně nemá Helpera, který by dělal na Survivalu pořádek a celkově tam pomáhal. Bohužel s tímto se nedá nic udělat a dokonce i ForeverNobody uznal, že byla chyba mě v momentální době vyhodit. V AT jsem si to užil a celkově jsem byl poprvé na nějakém serveru spokojen s Vedením. S týmem jsem ale na druhou stranu spokojen nebyl a horší profesionalitu jsem nikde neviděl. 

Děkuji, že jsem vám mohl dělat na serveru Helpera a řešit vaše problémy. Snad se někdy uvidíme na jiném serveru, spousta z vás včetně Vedení mi bude dost chybět. 

S pozdravem,
Ethx

x 13

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety

Ethxrnity. Ty jsi nebyl vyhozen za to, že jsi měl vlastní názor, ale za to, že jsi to sděloval Keliance napřímo a špinil jsi jí jméno. Víme, že kdyby jsi s tím přišel za Foreverem nebo za mnou, mohlo se to řešit na nejbližší poradě a nic z tohoto by se nestalo. Toto je mé poslední vyjádření.

x 6 x 1
I was there, ZorT.
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Byl jsem jak u Forevra, tak i u Leyji. Nikdo z vás to řešit nechtěl a vždy jsem dostal odpověď typu, že se snaží.

x 3

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety

Souhlasím s Ethxrnity.

Celkově většina členů admin-teamu nejsou vůbec zkušení a nemají dostatečné znalosti na tu dannou pozici

Na serveru už sice dlouho nehraju a právě důvod proč tu už nehraju je velmi špatný admin-team. Samozřejmě tím nemyslím všechny. Jako třeba ZorTik je vpořádku, ale poslední dobou jen nabíráte jenom nějaké random hráče které s pozicí helpera či moderátora nemají zkušenosti a se serverem už vůbec ne. Celkově jsem rád že několik lidí již odešlo z admin-teamu (nebudu je jmenovat) protože dávali bezdůvodný bany jenom protože je někdo zabil v pvp nebo jen neměli co dělat. A když se je na něco někdo zeptal tak je ingorovali a pokud se jich zeptali více krát tak mu dali mute za spam.

Toto je můj názor

x 1

Mám rád pizzu

Před 4 lety

Akože ja mam tiež vlastný server a viem aké je náročné vybrať dobrý A-Team ale come on ste 2 sa poradte Ja počuvam hráčov na mojom serveri pretože som tak každy den a vypočujem si ich ak väčšia skupina povie že on je zly alebo niečo take tak si ho "predvolam" na TS alebo Discord a tam to riešim. Ja som sam a vy ste dvaja tak sa o to starajte -.- ....

Dobrý deň, moje herné meno je Borec16. Rád hrám rôzne hry a som príliš pozitívny človek, tak hádam že vám nebudem prekážať. :)

Před 4 lety

Chci tě zpět!!!!! 

Nechci tu něakou nezkušenou helperku ale zkušeného helpera !

 

Před 4 lety

Podle mě jste udělali špatně, že jste Ethx vyhodili byl na spoustě serverech helperem a nevyhodili ho, ale on odešel sám, díky tomu měl skutečnosti (a být helperem na spoustě serverech, na tom něco bude????)

 A každý má právo na vlastní názor.                     A nemusel to myslet špatně.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Pravda většina současného admin-teamu je bez urážky "na nic"

Toto je můj názor

Mám rád pizzu

Před 4 lety

Osobně mohu napsat pravdu o celém AT, ale proč bych to dělal. Nechci riskovat blacklist.

x 1

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety

Kdyby lidi věděli pravdu o AT tak by na serveru už dávno nehráli

Mám rád pizzu

Před 4 lety