Ahoj!
Rád bych se vyjádřil k mému odchodu/vyhazovu z AT. Z AT jsem byl vyhozen dne 6.3 hned po přidání dvou nových lidí do týmu. Důvod byl následující. Choval jsem se hnusně a zároveň říkal Keliance pravdu. Tento člověk avšak v týmu opravdu nemá co dělat a nemá na to jednak zkušenosti, přístup a chuť. Celkově tento člen narušuje systém a dělá si v AT co chce. Hlavní důvod proč jsem byl vyhozen, tak byl můj příspěvek na IG, kde jsem veřejně pošpinil její jméno. Byl bych moc rád, kdybyste můj odchod z AT již neřešili a přenesli se přes to. Je sice pravda, že server momentálně nemá Helpera, který by dělal na Survivalu pořádek a celkově tam pomáhal. Bohužel s tímto se nedá nic udělat a dokonce i ForeverNobody uznal, že byla chyba mě v momentální době vyhodit. V AT jsem si to užil a celkově jsem byl poprvé na nějakém serveru spokojen s Vedením. S týmem jsem ale na druhou stranu spokojen nebyl a horší profesionalitu jsem nikde neviděl.
Děkuji, že jsem vám mohl dělat na serveru Helpera a řešit vaše problémy. Snad se někdy uvidíme na jiném serveru, spousta z vás včetně Vedení mi bude dost chybět.
S pozdravem,
Ethx