Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Už toho mam opravdu dost !!!
Článek napsal Gamebombers

Naazdar :)

 

x 2 x 1
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

🤦‍♀️

x 1
Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

😂

  usoii GOOD 

Před 3 lety

@Gamebombers

Ahoj prečítal som si celý tvoj článok čo sa týka slime fun veci na internete máš velmi vela návodov ako čo funguje poprípade si prečítaj nejake veci aj tu https://forum.trenend.eu/forum/topic/1235-podrobne-navody--slimefun/ neni to nič tažké.

Slime fun veci vieš nakúpit od vela hráčov dobre a lacne slimefun veci predáva napríklad hráč Rexas alebo hráč Zeohy niektoré veci vieš nakúpiť aj na /res tp lampicka456 číže súčiastky máš pri dobrom hladaní skoro hned.

Na server netreba žiadneho kontrolora ani nič ine ked nájdeš nejaký bug tak ho nahlásiš sem na forum a opravia ho. Ako si pisal že ti si nevedel že máš dat príkaz /u tak si nemusel 2200 krát nadávať a spýtať sa nato na servery a hotovo :D

ked ti niečo chýba v návodoch mozes to napísať na forum ako nápad na vylepšenie aby podrobnejšie napísali návody. alebo môžes vytvoriť článok do sekcie užitočné informácie kde pomôžeš hráčom ktorý si nebudu vedieť rady ako ty :)

Pisal si že na servery neni dobrý výkup vote keyov ale predstav si že je hráč martinezcz vykupuje vk po 33k skoro v kuse niekedy zavre ked ich ma vela ale potom zase otvorí svoj shop.

Píšeš že ti to samé vymazalo spawnery čo je hlúposť postavené spawnery ti nemôže nič vymazať :D to by sa stalo vela ludom a nie iba tebe možno ti ich niekdo kradne čo je s tebou v reskách.

Pisal si že chceš množstevnú zlavu na ranky no ale s týmto ti tu nikdo nepomôže ked máš nejaky plán musiš kontaktovať jedine majitelku Leyji že či sa dá niečo takéto vymyslieť.

Zatial sa maj s pozdravom.

 

 

     

12 629 hodín na mc :)

 

Před 3 lety

helet spawnery jsem měl v shulkeru, už to neřešim a nevim jak to tady smazat. Trolte si mě je mi to už úplně jedno jestli budu mít nebo ne a mam vše co já potřeboval + na stroje nějaký se můžu víš co ! Nebaví mě to už ani řešit. Majitelce bych napsal ale nevím kam a taky nevím jestli to má cenu jelikož davidcox moc nejede v kuse. Já sám to nikdy nepostavím a okolo lidi se nabídnou ale jen aby zaškodili. Rixboo mi zandal slime farmu ale ta se sama od sebe doje... že nič nešlo ! Kdyby mi to nepředělal týpek Neo tak mam zero do ted. Postavenýho co sem měl nebylo nic pryč ale to co bylo v shulkerech jo a vráceno jen bloky které bych nejradši nakopnul. Tohle je škoda že tam nejde, něco pořádně vzteky nakopnout aby to odlítlo na Mars ! Vím že nemá cenu tady psát a tobě dík že si se ted snažil mi nějak poradit ale zlo si ma pochopil asi.

Před 3 lety

Ja ta chápem ale pozri sa na jednu vec v minulom príspevku si písal že nikde sa nedajú kúpiť poriadne veci že chcete robiť velke sútaže o ranky a peniaze a že  ked vás budú trolliť tak ty a tvoja kamarat david to nemôžete zrealizovať. Tak asi nechcete robiť sútaže ani nič podobné tak sa rozhodnite že čo vlastne chcete a neboj sa nikdo ta určite netrollí a nič ti nerobí.

     

12 629 hodín na mc :)

 

Před 3 lety