Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Housing
Článek napsal Verika01

Zdravím, mám nápad na housing (parcely). Kdo si zakoupí/má rank má WorldEdit, a já bych byla ráda kdybyste do něj přidali . (WE -WorldEdit)

1) /plotwe set 0 - vymaže bloky z označené části.

2) Přidat do /plotwe set i ID bloků, je lehké si na internetu najít ID bloku například stonebrick a pak to zadat ; /plotwe set 98 a na vyznačené části se mi dá stonebrick. 

3) /plotwe menu - otevře menu s blockama co lze dát do /plotwe set - například: 1 - grass , 2 - stonebrick , 3 - stone ; apod..

Teď ještě nějaké nápady k housingu co není we :

1) Vidět tabulku všech OP, zabanovyných hráčů a kdykoliv jim OP nebo ban ondat ikdyž jsou offline a nejsou na parcele, aby nedošlo ke griefu parcely.

2) Pro OP hráče v /menu přidat We (zda má majitel parcely zakoupený we nebo rank na we) a sám si vzít we. To samé s parkourem.

3) Přidat menu nebo příkaz pro OP a majitele parcely aby měli speciální menu pro hlavy - můžou si zde vzít hlavy které chtějí a kolik chtějí ; popřípadě pro rank který má we (myslím že ultra)+ by bylo toto menu s hlavami.

4) Přidat speciální roli navíc, něco jako spolumajitel - má právo na všechno co majitel až na reset parcely, téma parcely a mód pro hráče po připojení, aby nedošlo ke zničení parcely.

Myslím si že to je pro zatím vše z mých návrhů, možná mě ještě něco napadne a ráda to sem napíšu. Byla bych vděčná kdybyste z tohoto udělali aspoň 1 a 2 s WE. Opravdu mě mrzí že s /plotwe jde zatím jen málo věcí a je jen málo bloků na výběr, a nebo nevím jak se to dělá (hihi). Děkuji za přečtení a snad si něco vezmete do rukou :D

x 1

udelej to, zijes jen jednou :)

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

suhlasim az na tie hlavy >:( a co ty ludia ktory to pracne probili a su jedny z mala na serveri (som to i ja)

a navyse par dobym ludom som hlavy DAL ZADARMO takze nieje velky problem urobit n mna dojem ked denne som na housingu

4) suhlasim az na to zeby sa to nevolalo spolu mjaitel ale ADMIN a mal by zlty / zeleny nick

A pridte na moju parcelu :D mozno dostanete hlavy O_O

CSKy cs

= PHANTEIN (overlord)

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

 

 

 

este stale :D

 

 

 

nic tu neni :D

Před 3 lety

Dobrý den,

1. /plotwe set AIR
2. ID nemůže fungovat
3. zbytečné

1. Bohužel kvůli tomu jak je systém naprogramovaný, nelze
2. Nemáme v plánu
3. Nelze, zase kvůli tomu jak je systém naprogramovaný
4. zbytečnost

Před 2 lety