Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zkráceno žiadosť o unban
Článek napsal tadonos

Nick / Jméno na serveru: tadonos (Člen A-Teamu který udelil ban:Fremr) Platforma:minecraft Dôvod banu:"vynášanie osobných údajov" Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie:Dobrý deň, permanentný ban si podľa mňam nezaslúžim. Dostal som ban za to že som napísal vek 1 hráčky, vek som si tipol pretože sme s ňou a pár jej kamošmi v konflikte. Mala to byť skôr urážka ako vynášanie osobných informácii. Viem že som nemal radśej písať nič, ale nadávali sme si a napadla ma taká urážka. Vek som si len tipol a shodov okolností to bol jej pravý vek. Myslím si že za vek hráča v podstate nechtiac leaknutý vek hráča by sa nemala dávať perma. Súhlasil by som s permou keby to bolo reálne meno/bydlisko. Veľmi sa ospravelňujm ale nemyslel som si že za tipuntý vek hráča by som mal dostať permu. Všetci hráči si normálne hovoria vek a nevidím nič osobné keď si tipnem niekoho vek, ale je to váš server takže si môžete stanovovať pravidlá aké chcete. Viem že som urobil zle ale nemyslel som si že dostanem ihneď permu. Nemyslel som to ako leaknutý vek ale skôr ako urážku. Denne sa nadáva do kidov, a hovoria sa veky 10-15 je mi to ohromne ľúto že som to napísal. S Pozdravom tadonos

x 3 x 3
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Vek ve spojitosti se jmenem je osobnim udajem. To, ze jste to "myslel ze srandy" nemeni nic na faktu, ze se jedna o osobni udaj. Zamita se.

x 2
Před 4 lety

po prehodnoceni zkraceno na 30d.

x 2
Před 4 lety